Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Le Puliche acas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Fuschi rent richting de bal. Pacelli onderschept slim de pass. Pacelli probeert naar een medespeler te passen. Santoliquido bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoliquido schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ricchiuto is nu in balbezit. Fuschi onderschept slim de pass. Fuschi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lacosta de bal. Lacosta schiet op doel. Cersosimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Calcagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcagni geeft een lange en hoge pass. Ranieri is nu in balbezit. Lacosta verovert de bal door een tackle van achteren. Lacosta draait met de bal, schiet en ... Cersosimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Ricchiuto geeft een lange en hoge pass. Bottaro kopt de bal weg. Busatta is nu in balbezit. Fuschi is nu in balbezit. Fuschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ricchiuto verovert de bal door een tackle van achteren. Busatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchiuto begaat een overtreding. Ricchiuto krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ranieri geeft een hoge lob. Inworp. Guidolin met de inworp. Fuschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuschi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Le Puliche - acas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Puliche 66%, acas 34%.
Le Puliche - acas 0:1

53e minuut.
Lemmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogliandro begaat een overtreding. Lemmi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lemmi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guidolin heeft problemen om de bal te vangen. Lacosta is nu in balbezit. Lacosta schiet op doel. Cersosimo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Ricchiuto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cersosimo probeert naar een medespeler te passen. Ricchiuto heeft problemen om de bal te vangen. Lacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacosta schiet op doel. Cersosimo bokst de bal weg.

62e minuut.
Anzile met een snelle inworp. Pacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacelli speelt de bal door. Santoliquido rent richting de bal. Santoliquido draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Ordine de bal onder controle te krijgen. Pacelli rent richting de bal. Met opzet legt Fuschi zijn tegenspeler op de grond. Fuschi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Puliche 54%, acas 46%.
Le Puliche - acas 0:1