Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
superw _Mechelen_
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 1
weak Schieten tragic
poor Passen tragic
poor Verdedigen tragic


3e minuut.
Cardinali controleert de bal met de borst. Greco rent richting de bal. Cardinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco onderschept slim de pass. Greco draait met de bal, schiet en ... Paal!

5e minuut.
Agricola onderschept slim de pass. Agricola probeert naar een medespeler te passen. Motzo is nu in balbezit. Greco rent richting de bal. Greco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cardinali geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dondolini met de inworp. Motzo rent richting de bal. Motzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Aiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo met een sublieme pass. Cardinali rent richting de bal. Greco onderschept slim de pass. Greco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
superw - _Mechelen_ 1:0

34e minuut.
Motzo heeft problemen om de bal te vangen. Motzo passt de bal zonder na te denken. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco draait met de bal, schiet en ... Cardinali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superw - _Mechelen_ 2:0

35e minuut.
Deodati probeert naar een medespeler te passen. Daar is Della Lucilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greco onderschept slim de pass. Greco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Incardona geeft een lange en hoge pass. Dondolini is nu in balbezit. Gennero begaat een overtreding. Gennero krijgt een gele kaart. Dondolini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anzini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cardinali kopt de bal weg. Greco heeft problemen om de bal te vangen. Greco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superw 19%, _Mechelen_ 81%.
superw - _Mechelen_ 2:0

46e minuut.
Della Lucilla rent richting de bal. Motzo rent richting de bal. Della Lucilla maakt een afschuwelijke overtreding. Della Lucilla krijgt een gele kaart. Motzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Anzini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Greco is nu in balbezit. Greco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Motzo geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Zan trapt de bal weg van het doel. Motzo is nu in balbezit. Motzo draait met de bal, schiet en ... Zan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo is nu in balbezit. Motzo verovert de bal door een tackle van achteren. Motzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Deodati rent richting de bal. Agricola verovert de bal door een tackle van achteren. Agricola probeert naar een medespeler te passen. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Agricola geeft een hoge lob. Greco rent richting de bal. Cardinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco verovert de bal door een tackle van achteren. Greco haalt uit met een fantastische trap. Zan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superw 20%, _Mechelen_ 80%.
superw - _Mechelen_ 2:0