Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_Mechelen_ superw
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
0 gemiddelde waardering 22.2
tragisch Schieten zwak
tragisch Passen slecht
tragisch Verdedigen slecht


4e minuut.
Anzini kopt de bal weg. Greco probeert de bal aan de voet te houden. Greco draait met de bal, schiet en ... Zan probeert wanhopig de bal te grijpen. Defilippi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
_Mechelen_ - superw 0:1

6e minuut.
Motzo rent richting de bal. Greco rent richting de bal. Greco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Defilippi de bal onder controle te krijgen. Zan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
_Mechelen_ - superw 0:2

12e minuut.
Uzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzzi geeft een lange en hoge pass. Arbore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deodati is nu in balbezit. Deodati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola passt de bal zonder na te denken. Greco is nu in balbezit. Motzo rent richting de bal. Motzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Colombo geeft een hoge lob. Motzo is nu in balbezit. Motzo passt de bal zonder na te denken. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Motzo onderschept slim de pass. Motzo speelt de bal door. Greco is nu in balbezit. Greco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_Mechelen_ - superw 0:3

38e minuut.
Incardona raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ferrante komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Mechelen_ 71%, superw 29%.
_Mechelen_ - superw 0:3

47e minuut.
Motzo verovert de bal door een tackle van achteren. Motzo met een sublieme pass. Uzzi rent richting de bal. Greco verovert de bal door een tackle van achteren. Greco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Aiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo verovert de bal door een tackle van achteren. Motzo geeft de bal voor. Greco rent richting de bal. Greco schiet op doel. Zan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Aiana onderschept slim de pass. Motzo rent richting de bal. Motzo passt de bal in één keer door. Greco is nu in balbezit. Greco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Mechelen_ - superw 0:4

81e minuut.
Anzini geeft de bal voor. Cardinali heeft problemen om de bal te vangen. Greco rent richting de bal. Greco schiet op doel. Zan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
_Mechelen_ - superw 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Mechelen_ 65%, superw 35%.
_Mechelen_ - superw 0:5