Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kelevra United Trafficanti
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


11e minuut.
Balboni kopt de bal weg. Rubli rent richting de bal. Baiocco rent richting de bal. Baiocco draait met de bal, schiet en ... Pezzoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kelevra United - Trafficanti 1:0

16e minuut.
Mascheroni geeft de bal voor. Paolucci is nu in balbezit. Iuvara verovert de bal door een tackle van achteren. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cresti is nu in balbezit. Paolucci verovert de bal door een tackle van achteren. Ludovico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ludovico krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Nossardi geeft de bal voor. Inworp. Barusso met de inworp. Klungelig pakt Baiocco de bal. Baiocco geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kelevra United 38%, Trafficanti 62%.
Kelevra United - Trafficanti 1:0

46e minuut.
Cresti met een sublieme pass. Iuvara is nu in balbezit. Paolucci verovert de bal door een tackle van achteren. Paolucci geeft een lange en hoge pass. Pezzoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Nossardi geeft een hoge lob. Mascheroni rent richting de bal. Revelant is nu in balbezit. Mascheroni onderschept slim de pass. Mascheroni geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mascheroni passt de bal met de wreef. Aniasi rent richting de bal. Revelant rent richting de bal. Aniasi verovert de bal door een tackle van achteren. Aniasi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kelevra United - Trafficanti 2:0

78e minuut.
Petrussa passt de bal in één keer door. Paolucci speelt de bal door. Baiocco probeert naar een medespeler te passen. Aniasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniasi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kelevra United - Trafficanti 3:0

81e minuut.
Ludovico is nu in balbezit. Paolucci onderschept slim de pass. Ludovico schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ludovico naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Cresti met een sublieme pass. Massaro rent richting de bal. Massaro geeft de bal voor. Iuvara is nu in balbezit. Iuvara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kelevra United 28%, Trafficanti 72%.
Kelevra United - Trafficanti 3:0