Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roma gordiani Scoobydoopapa
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Garolfi passt de bal zonder na te denken. Saggina is nu in balbezit. Saggina probeert naar een medespeler te passen. Bertona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma gordiani - Scoobydoopapa 1:0

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Medves de bal onder controle te krijgen. Bertona rent richting de bal. Bertona passt de bal in één keer door. Garolfi rent richting de bal. Garolfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Castagner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cappuzzo rent richting de bal. Cappuzzo geeft een hoge lob. Dedde bokst de bal weg. Garolfi rent richting de bal. Garolfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roma gordiani - Scoobydoopapa 2:0

45e minuut.
Uberto is nu in balbezit. Uberto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cappi met de inworp. Gualdi geeft een hoge lob. Tolledi bokst de bal weg. Patricelli is nu in balbezit. Patricelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma gordiani - Scoobydoopapa 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma gordiani 49%, Scoobydoopapa 51%.
Roma gordiani - Scoobydoopapa 2:1

59e minuut.
Gualdi kopt de bal weg. Uberto is nu in balbezit. Patricelli rent richting de bal. Patricelli haalt uit met een fantastische trap. Uberto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Bertona geeft de bal voor. Saggina probeert de bal aan de voet te houden. Garolfi is nu in balbezit. Garolfi draait met de bal, schiet en ... Dedde werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma gordiani - Scoobydoopapa 3:1

62e minuut.
Gualdi met een sublieme pass. Patricelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertona maakt een afschuwelijke overtreding. Bertona krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Bertona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnabei onderschept slim de pass. Barnabei passt de bal met de wreef. Patricelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Patricelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma gordiani - Scoobydoopapa 3:2

75e minuut.
Castagner trapt de bal weg. Gualdi rent richting de bal. Gualdi passt de bal zonder na te denken. Patricelli is nu in balbezit. Patricelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roma gordiani - Scoobydoopapa 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma gordiani 41%, Scoobydoopapa 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roma gordiani - Scoobydoopapa 3:3