Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roma gordiani Kelevra United
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Barusso rent richting de bal. Saggina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barusso raakt geblesseerd tijdens het duel. Petrussa met een snel genomen vrije trap. Pogliaghi kan de bal niet met de borst controleren. Aniasi rent richting de bal. Aniasi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zoff geeft een lange en hoge pass. Daar is Paolucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medves is nu in balbezit. Paolucci onderschept slim de pass. Paolucci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Klungelig pakt Paolucci de bal. Bonaventuri onderschept slim de pass. Bonaventuri probeert naar een medespeler te passen. Garolfi is nu in balbezit. Garolfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bonaventuri rent richting de bal. Mascheroni verovert de bal door een tackle van achteren. Baiocco rent richting de bal. Aniasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoff met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma gordiani 54%, Kelevra United 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roma gordiani - Kelevra United 0:0

49e minuut.
Fiorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorelli passt de bal zonder na te denken. Garolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garolfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Fiorelli is nu in balbezit. Fiorelli geeft een hoge lob. Massaro rent richting de bal. Garolfi onderschept slim de pass. Garolfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Baiocco is nu in balbezit. Baiocco probeert naar een medespeler te passen. Uberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniasi verovert de bal door een tackle van achteren. Aniasi draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Daar is Fiorelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paolucci is nu in balbezit. Fiorelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fiorelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma gordiani 46%, Kelevra United 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roma gordiani - Kelevra United 0:0