Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kelevra United Roma gordiani
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Santilli kopt de bal weg. Paolucci geeft een hoge lob. Uberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniasi onderschept slim de pass. Aniasi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Saggina probeert naar een medespeler te passen. Garolfi rent richting de bal. Terzaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garolfi verovert de bal door een tackle van achteren. Garolfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Balboni rent richting de bal. Fanzini onderschept slim de pass. Fanzini passt de bal in één keer door. Garolfi is nu in balbezit. Garolfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Paolucci geeft de bal voor. Baiocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiocco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bertona onderschept slim de pass. Bertona met een sublieme pass. Garolfi rent richting de bal. Garolfi haalt uit met een fantastische trap. Massaro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kelevra United - Roma gordiani 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kelevra United 41%, Roma gordiani 59%.
Kelevra United - Roma gordiani 0:1

47e minuut.
Cagnola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzini verovert de bal door een tackle van achteren. Fanzini passt de bal zonder na te denken. Garolfi rent richting de bal. Garolfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Uberto probeert de bal aan de voet te houden. Aniasi rent richting de bal. Uberto onderschept slim de pass. Baiocco verovert de bal door een tackle van achteren. Baiocco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bonaventuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolledi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Pogliaghi kopt de bal weg. Barusso rent richting de bal. Barusso speelt de bal door. Baiocco rent richting de bal. Baiocco schiet op doel. Tolledi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Petrussa rent richting de bal. Petrussa geeft een hoge lob. Uberto probeert de bal aan de voet te houden. Aniasi is nu in balbezit. Aniasi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kelevra United 41%, Roma gordiani 59%.
Kelevra United - Roma gordiani 0:1