Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TORINO F.C. Nicolò boccia
Giancloud Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Burchacki verovert de bal door een tackle van achteren. Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka passt de bal met de wreef. Əmirov rent richting de bal. Əmirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO F.C. - Nicolò boccia 1:0

6e minuut.
Burchacki met een sublieme pass. Gullotta verovert de bal door een tackle van achteren. Əmirov rent richting de bal. Əmirov schiet op doel. Oriani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO F.C. - Nicolò boccia 2:0

9e minuut.
Gullotta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aoian met de inworp. Daar is Czwonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwonka geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burchacki rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO F.C. - Nicolò boccia 3:0

14e minuut.
Daar is Gullotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmirov is nu in balbezit. Əmirov passt de bal in één keer door. Burchacki rent richting de bal. Burchacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Üzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Caprara bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoian onderschept slim de pass. Aoian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cadelli rent richting de bal. Aoian verovert de bal door een tackle van achteren. Aoian passt de bal zonder na te denken. Burchacki is nu in balbezit. Burchacki draait met de bal, schiet en ... Oriani bokst de bal weg. Paal!

26e minuut.
Sisinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirov onderschept slim de pass. Əmirov passt de bal met de wreef. Burchacki rent richting de bal. Burchacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Oriani met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aoian met de inworp. Əmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Veschi is nu in balbezit. Czwonka verovert de bal door een tackle van achteren. Czwonka passt de bal in één keer door. Əmirov heeft problemen om de bal te vangen. Əmirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORINO F.C. 33%, Nicolò boccia 67%.
TORINO F.C. - Nicolò boccia 3:0

47e minuut.
Quinque rent richting de bal. Czwonka verovert de bal door een tackle van achteren. Czwonka probeert naar een medespeler te passen. Əmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burchacki is nu in balbezit. Burchacki draait met de bal, schiet en ... Dimino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oriani met een harde bal richting middenveld. Cadelli rent richting de bal. Əmirov onderschept slim de pass. Əmirov draait met de bal, schiet en ... Oriani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bonomi is nu in balbezit. Burchacki verovert de bal door een tackle van achteren. Burchacki probeert naar een medespeler te passen. Əmirov rent richting de bal. Əmirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Aoian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czwonka heeft problemen om de bal te vangen. Czwonka geeft een lange en hoge pass. Oriani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO F.C. - Nicolò boccia 4:0

77e minuut.
Parra probeert naar een medespeler te passen. Burchacki is nu in balbezit. Burchacki passt de bal in één keer door. Əmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Czwonka probeert de bal met de borst te controleren. Əmirov rent richting de bal. Czwonka is nu in balbezit. Burchacki rent richting de bal. Burchacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinque tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mutinelli wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Cadelli de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Oriani probeert naar een medespeler te passen. Aoian rent richting de bal. Caprara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aoian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mutinelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORINO F.C. 32%, Nicolò boccia 68%.
TORINO F.C. - Nicolò boccia 4:0