Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kelevra United Scoobydoopapa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


20e minuut.
Mascheroni passt de bal zonder na te denken. Baiocco rent richting de bal. Caramiello rent richting de bal. Aniasi verovert de bal door een tackle van achteren. Aniasi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Baiocco is nu in balbezit. Aniasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniasi rent richting de bal. Aniasi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gualdi is nu in balbezit. Petrussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Patricelli verovert de bal door een tackle van achteren. Gualdi is nu in balbezit. Gualdi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kelevra United 62%, Scoobydoopapa 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kelevra United - Scoobydoopapa 0:0

64e minuut.
Sartirana rent richting de bal. Sartirana geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Terzaghi de bal. Patricelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Patricelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Reggiani met een sublieme pass. Patricelli heeft problemen om de bal te vangen. Patricelli geeft een lange en hoge pass. Gualdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Paolucci verovert de bal door een tackle van achteren. Paolucci met een sublieme pass. Patricelli is nu in balbezit. Patricelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kelevra United - Scoobydoopapa 0:1

89e minuut.
Feltreni is nu in balbezit. Feltreni probeert naar een medespeler te passen. Cagnola rent richting de bal. Reggiani onderschept slim de pass. Reggiani geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Patricelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gualdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patricelli rent richting de bal. Patricelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kelevra United 61%, Scoobydoopapa 39%.
Kelevra United - Scoobydoopapa 0:1