Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scoobydoopapa Kelevra United
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Doeltrap. Dedde met een harde bal richting middenveld. Balboni kopt de bal weg. Baiocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiocco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Paolucci controleert de bal met de borst. Sartirana rent richting de bal. Paolucci onderschept slim de pass. Baiocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiocco geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Massaro met een sublieme pass. Barusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barusso met een sublieme pass. Baiocco is nu in balbezit. Baiocco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cagnola bereikt de bal nog maar net als eerste. Patricelli rent richting de bal. Paolucci rent richting de bal. Patricelli onderschept slim de pass. Patricelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Paolucci geeft een lange en hoge pass. Daar is Barusso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ameglio maakt een afschuwelijke overtreding. Ameglio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scoobydoopapa 67%, Kelevra United 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scoobydoopapa - Kelevra United 0:0

54e minuut.
Gualdi met een sublieme pass. Patricelli is nu in balbezit. Mascheroni maakt een afschuwelijke overtreding. Mascheroni krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Paolucci rent richting de bal. Baiocco is nu in balbezit. Sartirana maakt een afschuwelijke overtreding. Sartirana is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reggiani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paolucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdi onderschept slim de pass. Gualdi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Castagner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barusso met een snelle inworp. Baiocco rent richting de bal. Baiocco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Petrussa rent richting de bal. Cappi rent richting de bal. Petrussa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petrussa krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Castagner geeft een hoge lob. Inworp. Barusso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baiocco is nu in balbezit. Baiocco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mascheroni passt de bal zonder na te denken. Aniasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameglio maakt een afschuwelijke overtreding. Ameglio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scoobydoopapa 55%, Kelevra United 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scoobydoopapa - Kelevra United 0:0