Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trafficanti Roma gordiani
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Tabarelli geeft de bal voor. Ludovico met een sublieme pass. Iuvara bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuvara schiet op doel. Pogliaghi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tolledi met een harde bal richting middenveld. Bertona kopt de bal weg. Pezzimenti probeert de bal aan de voet te houden. Garolfi rent richting de bal. Garolfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Revelant rent richting de bal. Revelant probeert naar een medespeler te passen. Uberto is nu in balbezit. Arzilli is nu in balbezit. Arzilli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bertona passt de bal met de wreef. Pezzimenti rent richting de bal. Garolfi begaat een overtreding. Garolfi krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Saligoi verovert de bal door een tackle van achteren. Saligoi geeft een hoge lob. Pertegato heeft problemen om de bal te vangen. Garolfi rent richting de bal. Garolfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trafficanti - Roma gordiani 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trafficanti 57%, Roma gordiani 43%.
Trafficanti - Roma gordiani 0:1

58e minuut.
Arzilli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ferro komt het veld opgelopen. Pezzimenti met de inworp. Revelant bereikt de bal nog maar net als eerste. Revelant probeert naar een medespeler te passen. Ferro rent richting de bal. Ferro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tolledi probeert naar een medespeler te passen. Bertona probeert naar een medespeler te passen. Garolfi rent richting de bal. Garolfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Namor is nu in balbezit. Bertona onderschept slim de pass. Bertona met een sublieme pass. Garolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garolfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trafficanti - Roma gordiani 0:2

86e minuut.
Iuvara is nu in balbezit. Pogliaghi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iuvara. Iuvara krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trafficanti 60%, Roma gordiani 40%.
Trafficanti - Roma gordiani 0:2