Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roma gordiani Trafficanti
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Cresti rent richting de bal. Bonaventuri is nu in balbezit. Cresti verovert de bal door een tackle van achteren. Iuvara is nu in balbezit. Iuvara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rubli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertona bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bertona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonaventuri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertona onderschept slim de pass. Bertona met een sublieme pass. Garolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garolfi haalt uit met een fantastische trap. Pezzoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Garolfi schiet op doel. Pezzoli probeert naar een medespeler te passen. Cresti heeft problemen om de bal te vangen. Medves rent richting de bal. Medves draait met de bal, schiet en ... Pezzoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Revelant rent richting de bal. Revelant geeft een hoge lob. Saggina kopt de bal weg. Garolfi heeft problemen om de bal te vangen. Garolfi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma gordiani 41%, Trafficanti 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roma gordiani - Trafficanti 0:0

53e minuut.
Pezzimenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzimenti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cappuzzo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cappuzzo kan niet meer verder spelen. Fanzini komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ludovico passt de bal met de wreef. Daar is Bonaventuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saggina met een sublieme pass. Bertona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nossardi verovert de bal door een tackle van achteren. Nossardi geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fanzini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garolfi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma gordiani - Trafficanti 1:0

73e minuut.
Ludovico rent richting de bal. Bertona onderschept slim de pass. Bertona met een sublieme pass. Garolfi is nu in balbezit. Garolfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rubli geeft de bal voor. Medves rent richting de bal. Met opzet legt Tabarelli zijn tegenspeler op de grond. Tabarelli krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Perruccio rent richting de bal. Perruccio passt de bal zonder na te denken. Iuvara rent richting de bal. Cresti rent richting de bal. Cresti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bonaventuri verovert de bal door een tackle van achteren. Bonaventuri passt de bal met de wreef. Iuvara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti is nu in balbezit. Cresti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma gordiani 54%, Trafficanti 46%.
Roma gordiani - Trafficanti 1:0