Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COSENZA FC Nicolò boccia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Cadelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facco verovert de bal door een tackle van achteren. Facco speelt de bal door. Cassadritta is nu in balbezit. Cassadritta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Reinero onderschept slim de pass. Reinero passt de bal met de wreef. Cassadritta bereikt de bal nog maar net als eerste. Facco rent richting de bal. Facco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Reinero kopt de bal weg. Cadelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Facco onderschept slim de pass. Facco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gullotta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
COSENZA FC - Nicolò boccia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COSENZA FC 32%, Nicolò boccia 68%.
COSENZA FC - Nicolò boccia 1:0

52e minuut.
Klungelig pakt Veschi de bal. Reinero bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinero passt de bal in één keer door. Cassadritta is nu in balbezit. Cassadritta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Genovesi heeft problemen om de bal te vangen. Veschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zadra krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Verola geeft de bal voor. Sisinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ferrantelli zijn tegenspeler op de grond. Ferrantelli krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bastianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastianelli geeft de bal voor. Zadra is nu in balbezit. Facco bereikt de bal nog maar net als eerste. Facco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COSENZA FC 50%, Nicolò boccia 50%.
COSENZA FC - Nicolò boccia 1:0