Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nicolò boccia AC All Stars
Normal Tactiek 433
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 40.7
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Veschi speelt de bal door. Genovesi is nu in balbezit. Genovesi passt de bal in één keer door. Craviotto rent richting de bal. Craviotto schiet op doel. Oriani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Cugnoni is nu in balbezit. Cugnoni speelt de bal door. Craviotto probeert de bal met de borst te controleren. Craviotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicolò boccia - AC All Stars 0:1

6e minuut.
Brtek probeert naar een medespeler te passen. Sisinna controleert de bal met de borst. Craviotto rent richting de bal. Craviotto schiet op doel. Gullotta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

7e minuut.
Brtek is nu in balbezit. Brtek geeft een hoge lob. Cugnoni rent richting de bal. Craviotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Craviotto draait met de bal, schiet en ... Oriani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gullotta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Weitner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Craviotto krijgt zijn hoofd ertegen. Oriani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Zakrystiański onderschept slim de pass. Veschi rent richting de bal. Zakrystiański begaat een overtreding. Zakrystiański krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Sisinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner is nu in balbezit. Cugnoni met een sublieme pass. Craviotto is nu in balbezit. Craviotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zakrystiański speelt de bal door. Murroni geeft een hoge lob. Dimino probeert de bal met de borst te controleren. Cugnoni rent richting de bal. Cugnoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cugnoni is nu in balbezit. Craviotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cugnoni rent richting de bal. Cugnoni haalt uit met een fantastische trap. Oriani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicolò boccia - AC All Stars 0:2

16e minuut.
Klungelig pakt Cugnoni de bal. Bonomi met een sublieme pass. Cugnoni geeft een hoge lob. Daar is Craviotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craviotto haalt uit met een fantastische trap. Oriani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner passt de bal in één keer door. Craviotto is nu in balbezit. Craviotto schiet op doel. Oriani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicolò boccia - AC All Stars 0:3

30e minuut.
Weitner kopt de bal weg. Craviotto rent richting de bal. Brtek rent richting de bal. Brtek haalt uit met een fantastische trap. Oriani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicolò boccia - AC All Stars 0:4

35e minuut.
Daar is Genovesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrystiański is nu in balbezit. Genovesi verovert de bal door een tackle van achteren. Genovesi draait met de bal, schiet en ... Quondamangelomaria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quondamangelomaria speelt de bal door. Klungelig pakt Quinque de bal. Kaser probeert naar een medespeler te passen. Craviotto is nu in balbezit. Craviotto haalt uit met een fantastische trap. Oriani bokst de bal weg.

39e minuut.
Cadelli passt de bal in één keer door. Daar is Kaser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craviotto is nu in balbezit. Craviotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicolò boccia - AC All Stars 0:5

40e minuut.
Veschi heeft problemen om de bal te vangen. Craviotto onderschept slim de pass. Craviotto passt de bal in één keer door. Brtek is nu in balbezit. Brtek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Weitner met de inworp. Cadelli rent richting de bal. Cadelli passt de bal met de wreef. Brtek geeft een lange en hoge pass. Cugnoni springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicolò boccia 77%, AC All Stars 23%.
Nicolò boccia - AC All Stars 0:5

59e minuut.
Bileyci probeert naar een medespeler te passen. Cugnoni geeft de bal voor. Craviotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Craviotto schiet op doel. Oriani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oriani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bileyci speelt de bal door. Craviotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Craviotto de bal. Cugnoni is nu in balbezit. Cugnoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bileyci verovert de bal door een tackle van achteren. Bileyci met een sublieme pass. Cugnoni rent richting de bal. Cugnoni geeft een lange en hoge pass. Craviotto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Quinque rent richting de bal. Cugnoni verovert de bal door een tackle van achteren. Cugnoni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brtek de bal. Brtek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicolò boccia - AC All Stars 0:6

70e minuut.
Sisinna is nu in balbezit. Sisinna met een sublieme pass. Cugnoni probeert naar een medespeler te passen. Craviotto rent richting de bal. Craviotto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Brtek rent richting de bal. Brtek met een sublieme pass. Craviotto is nu in balbezit. Craviotto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dimino de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicolò boccia - AC All Stars 0:7

86e minuut.
Brtek rent richting de bal. Brtek probeert naar een medespeler te passen. Cugnoni rent richting de bal. Cugnoni geeft een lange en hoge pass. Brtek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Craviotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craviotto probeert naar een medespeler te passen. Cugnoni is nu in balbezit. Cugnoni haalt uit met een fantastische trap. Dimino probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicolò boccia 75%, AC All Stars 25%.
Nicolò boccia - AC All Stars 0:7