Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vecchie Glorie Trafficanti
Giancloud Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.1 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Fenčický rent richting de bal. Fenčický passt de bal in één keer door. Ludovico is nu in balbezit. Sandra verovert de bal door een tackle van achteren. Sandra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mazzaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzo rent richting de bal. Puzzo probeert naar een medespeler te passen. Mutinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutinelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vecchie Glorie 50%, Trafficanti 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vecchie Glorie - Trafficanti 0:0

47e minuut.
Mazzaia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puzzo rent richting de bal. Puzzo met een sublieme pass. Mutinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutinelli schiet op doel. Pezzoli bokst de bal weg.

57e minuut.
Sandra met een sublieme pass. Perruccio is nu in balbezit. Fenčický begaat een overtreding. Fenčický krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Mutinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutinelli draait met de bal, schiet en ... Pertegato probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mazzaia neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piatti komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Puzzo passt de bal in één keer door. Bottassio geeft de bal voor. Piatti rent richting de bal. Piatti schiet op doel. Pezzoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchie Glorie - Trafficanti 1:0

70e minuut.
Centonze geeft de bal voor. Pertegato kopt de bal weg. Revelant is nu in balbezit. Piatti rent richting de bal. Piatti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Klungelig pakt Cresti de bal. Puzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzo met een sublieme pass. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchie Glorie - Trafficanti 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vecchie Glorie 38%, Trafficanti 62%.
Vecchie Glorie - Trafficanti 2:0