Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trafficanti TORINO F.C.
Normal Tactiek Giancloud
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 32.5
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Ludovico rent richting de bal. Parra is nu in balbezit. Parra haalt uit met een fantastische trap. Nossardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trafficanti - TORINO F.C. 0:1

4e minuut.
Czwonka geeft een hoge lob. Daar is Nossardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burchacki is nu in balbezit. Burchacki schiet op doel. Pezzoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Czwonka rent richting de bal. Czwonka passt de bal met de wreef. Burchacki rent richting de bal. Burchacki draait met de bal, schiet en ... Pezzoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trafficanti - TORINO F.C. 0:2

11e minuut.
Revelant onderschept slim de pass. Czwonka onderschept slim de pass. Parra probeert naar een medespeler te passen. Sandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trafficanti - TORINO F.C. 0:3

16e minuut.
Mutinelli probeert naar een medespeler te passen. Parra is nu in balbezit. Czwonka probeert naar een medespeler te passen. Burchacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Burchacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Revelant is nu in balbezit. Czwonka onderschept slim de pass. Czwonka met een sublieme pass. Sandra is nu in balbezit. Sandra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trafficanti - TORINO F.C. 0:4

26e minuut.
Rubli is nu in balbezit. Rubli passt de bal in één keer door. Namor speelt de bal door. Burchacki is nu in balbezit. Burchacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trafficanti - TORINO F.C. 0:5

28e minuut.
Rubli geeft een hoge lob. Czwonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwonka passt de bal in één keer door. Burchacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Burchacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Trafficanti - TORINO F.C. 0:6

35e minuut.
Sandra haalt uit met een fantastische trap. Nossardi onderschept slim de pass. Pezzimenti is nu in balbezit. Burchacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Burchacki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mutinelli is nu in balbezit. Revelant rent richting de bal. Tsaggaris rent richting de bal. Cresti onderschept slim de pass. Cresti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trafficanti 71%, TORINO F.C. 29%.
Trafficanti - TORINO F.C. 0:6

48e minuut.
Rubli probeert naar een medespeler te passen. Perruccio is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kochański met de inworp. Czwonka geeft een lange en hoge pass. Pezzoli bokst de bal weg.

54e minuut.
Namor rent richting de bal. Czwonka heeft problemen om de bal te vangen. Czwonka probeert naar een medespeler te passen. Burchacki is nu in balbezit. Burchacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trafficanti - TORINO F.C. 0:7

66e minuut.
Czwonka rent richting de bal. Revelant onderschept slim de pass. Tsaggaris rent richting de bal. Revelant verovert de bal door een tackle van achteren. Revelant geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Perruccio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cresti is nu in balbezit. Fenčický legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fenčický krijgt een gele kaart. Cresti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cresti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trafficanti 58%, TORINO F.C. 42%.
Trafficanti - TORINO F.C. 0:7