Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kelevra United AC All Stars
Normal Tactiek 433
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 38.1
zwak Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Cugnoni probeert naar een medespeler te passen. Ćwiąkała is nu in balbezit. Brtek rent richting de bal. Brtek draait met de bal, schiet en ... Cosola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kelevra United - AC All Stars 0:1

8e minuut.
Kaser speelt de bal door. Cugnoni is nu in balbezit. Cugnoni passt de bal met de wreef. Brtek rent richting de bal. Brtek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bileyci onderschept slim de pass. Bileyci geeft een lange en hoge pass. Terzaghi kan de bal niet met de borst controleren. Cugnoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cugnoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Weitner probeert naar een medespeler te passen. Cugnoni rent richting de bal. Cugnoni probeert naar een medespeler te passen. Brtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Doeltrap. Cosola trapt de bal weg. Weitner kopt de bal weg. Brtek rent richting de bal. Brtek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kelevra United - AC All Stars 0:2

20e minuut.
Weitner kopt de bal weg. Daar is Cugnoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cugnoni met een sublieme pass. Brtek rent richting de bal. Brtek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kelevra United - AC All Stars 0:3

26e minuut.
Ćwiąkała is nu in balbezit. Ćwiąkała geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Paolucci de bal onder controle te krijgen. Brtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzaghi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kelevra United - AC All Stars 0:4

34e minuut.
Ćwiąkała heeft problemen om de bal te vangen. Brtek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mascheroni. Mascheroni krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Klungelig pakt Petrussa de bal. Cugnoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cugnoni passt de bal in één keer door. Weitner geeft een lange en hoge pass. Brtek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cugnoni passt de bal met de wreef. Weitner is nu in balbezit. Weitner passt de bal met de wreef. Ćwiąkała rent richting de bal. Ćwiąkała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brtek rent richting de bal. Brtek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kelevra United 66%, AC All Stars 34%.
Kelevra United - AC All Stars 0:4

47e minuut.
Mascheroni is nu in balbezit. Cugnoni verovert de bal door een tackle van achteren. Cugnoni met een sublieme pass. Brtek is nu in balbezit. Brtek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Grecescu de bal onder controle te krijgen. Weitner is nu in balbezit. Weitner probeert naar een medespeler te passen. Brtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Massaro is nu in balbezit. Bileyci verovert de bal door een tackle van achteren. Bileyci met een sublieme pass. Brtek rent richting de bal. Brtek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kelevra United - AC All Stars 0:5

74e minuut.
Paolucci heeft problemen om de bal te vangen. Kaser onderschept slim de pass. Kaser passt de bal zonder na te denken. Brtek rent richting de bal. Brtek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ćwiąkała probeert naar een medespeler te passen. Massaro rent richting de bal. Brtek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brtek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kelevra United 80%, AC All Stars 20%.
Kelevra United - AC All Stars 0:5