Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nicolò boccia Scoobydoopapa
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Gullotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullotta passt de bal in één keer door. Bronzi is nu in balbezit. Patricelli verovert de bal door een tackle van achteren. Patricelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bronzi onderschept slim de pass. Veschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Veschi speelt de bal door. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nicolò boccia - Scoobydoopapa 1:0

40e minuut.
Patricelli is nu in balbezit. Cadelli is nu in balbezit. Gualdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualdi schiet op doel. Cadelli probeert de bal aan de voet te houden. Oriani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicolò boccia 46%, Scoobydoopapa 54%.
Nicolò boccia - Scoobydoopapa 1:0

75e minuut.
Sisinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisinna geeft een lange en hoge pass. Ameglio is nu in balbezit. Caprara verovert de bal door een tackle van achteren. Caprara geeft een lange en hoge pass. Paal! Genovesi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicolò boccia - Scoobydoopapa 2:0

81e minuut.
Cadelli is nu in balbezit. Cadelli passt de bal zonder na te denken. Feltreni speelt de bal door. Patricelli is nu in balbezit. Patricelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sartirana geeft een hoge lob. Reggiani kopt de bal weg. Cadelli probeert de bal met de borst te controleren. Gualdi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicolò boccia 43%, Scoobydoopapa 57%.
Nicolò boccia - Scoobydoopapa 2:0