Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TORINO F.C. Kelevra United
Giancloud Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 19.3
matig Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Massaro is nu in balbezit. Massaro geeft een hoge lob. Inworp. Parra met de inworp. Czwonka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandra schiet op doel. Terzaghi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parra is nu in balbezit. Parra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TORINO F.C. - Kelevra United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORINO F.C. 32%, Kelevra United 68%.
TORINO F.C. - Kelevra United 1:0

62e minuut.
Czwonka geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Cosola trapt de bal weg. Baiocco is nu in balbezit. Baiocco schiet op doel. Maggio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Kochański heeft problemen om de bal te vangen. Kochański geeft een lange en hoge pass. Parra kopt de bal weg. Burchacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Burchacki draait met de bal, schiet en ... Cosola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Mascheroni rent richting de bal. Czwonka verovert de bal door een tackle van achteren. Czwonka passt de bal in één keer door. Sandra rent richting de bal. Sandra draait met de bal, schiet en ... Cosola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Petrussa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandra. Petrussa raakt geblesseerd tijdens het duel. Petrussa met een snel genomen vrije trap. Fenčický rent richting de bal. Barusso probeert naar een medespeler te passen. Aniasi rent richting de bal. Aniasi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORINO F.C. 44%, Kelevra United 56%.
TORINO F.C. - Kelevra United 1:0