Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC All Stars Trafficanti
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Kaser is nu in balbezit. Kaser passt de bal zonder na te denken. Daar is Brtek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brtek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Namor de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Perruccio kopt de bal weg. Iuvara bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuvara passt de bal in één keer door. Cresti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cresti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bileyci rent richting de bal. Bileyci speelt de bal door. Ludovico rent richting de bal. Brtek onderschept slim de pass. Brtek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC All Stars - Trafficanti 1:0

36e minuut.
Klungelig pakt Weitner de bal. Cugnoni is nu in balbezit. Cugnoni probeert naar een medespeler te passen. Brtek is nu in balbezit. Brtek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kaser is nu in balbezit. Revelant is nu in balbezit. Kaser onderschept slim de pass. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner passt de bal zonder na te denken. Cugnoni met een sublieme pass. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC All Stars 27%, Trafficanti 73%.
AC All Stars - Trafficanti 1:0

61e minuut.
Weitner passt de bal zonder na te denken. Daar is Ćwiąkała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwiąkała passt de bal met de wreef. Brtek is nu in balbezit. Brtek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC All Stars - Trafficanti 2:0

73e minuut.
Cresti kopt de bal weg. Brtek rent richting de bal. Brtek passt de bal in één keer door. Ćwiąkała rent richting de bal. Ćwiąkała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Weitner met een snelle inworp. Rubli speelt de bal door. Kaser is nu in balbezit. Kaser geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bileyci verovert de bal door een tackle van achteren. Bileyci probeert naar een medespeler te passen. Nossardi heeft problemen om de bal te vangen. Brtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC All Stars - Trafficanti 3:0

85e minuut.
Bileyci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bileyci geeft een hoge lob. Daar is Nossardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brtek is nu in balbezit. Brtek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC All Stars 29%, Trafficanti 71%.
AC All Stars - Trafficanti 3:0