Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roma gordiani AC All Stars
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.6 gemiddelde waardering 35.8
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Brtek rent richting de bal. Bonaventuri verovert de bal door een tackle van achteren. Kaser speelt de bal door. Ćwiąkała is nu in balbezit. Ćwiąkała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ćwiąkała rent richting de bal. Zoff begaat een overtreding. Ćwiąkała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaser met een snel genomen vrije trap. Brtek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Tolledi met een harde bal richting middenveld. Daar is Medves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cugnoni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brtek de bal. Brtek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tolledi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Uberto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Weitner met de inworp. Cugnoni is nu in balbezit. Cugnoni geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Saligoi rent richting de bal. Cugnoni verovert de bal door een tackle van achteren. Cugnoni probeert naar een medespeler te passen. Brtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Brtek rent richting de bal. Cugnoni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brtek de bal. Brtek schiet op doel. Uberto probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Saligoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaser speelt de bal door. Cugnoni speelt de bal door. Brtek is nu in balbezit. Brtek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uberto geeft een hoge lob. Tolledi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bileyci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bileyci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Ćwiąkała de bal. Ćwiąkała met een sublieme pass. Brtek rent richting de bal. Brtek haalt uit met een fantastische trap. Tolledi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma gordiani - AC All Stars 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma gordiani 64%, AC All Stars 36%.
Roma gordiani - AC All Stars 0:1

56e minuut.
Lučan met de inworp. Bileyci rent richting de bal. Bileyci met een sublieme pass. Daar is Brtek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brtek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Weitner passt de bal zonder na te denken. Ćwiąkała is nu in balbezit. Cugnoni is nu in balbezit. Cugnoni draait met de bal, schiet en ... Tolledi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma gordiani - AC All Stars 0:2

64e minuut.
Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaventuri rent richting de bal. Ćwiąkała onderschept slim de pass. Ćwiąkała passt de bal in één keer door. Bileyci geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Medves speelt de bal door. Garolfi rent richting de bal. Kaser begaat een overtreding. Kaser krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Grecescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medves rent richting de bal. Medves passt de bal met de wreef. Kaser is nu in balbezit. Kaser geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Bertona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaser rent richting de bal. Kaser probeert naar een medespeler te passen. Brtek is nu in balbezit. Brtek schiet op doel. Tolledi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Medves bereikt de bal nog maar net als eerste. Cugnoni verovert de bal door een tackle van achteren. Cugnoni geeft een lange en hoge pass. Ćwiąkała rent richting de bal. Ćwiąkała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roma gordiani - AC All Stars 0:3

81e minuut.
Bileyci met een snelle inworp. Ćwiąkała is nu in balbezit. Ćwiąkała passt de bal zonder na te denken. Brtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma gordiani - AC All Stars 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma gordiani 81%, AC All Stars 19%.
Roma gordiani - AC All Stars 0:4