Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trafficanti Nicolò boccia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Dimino heeft problemen om de bal te vangen. Dimino geeft een hoge lob. Fontana kopt de bal weg. Klungelig pakt Genovesi de bal. Genovesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Trafficanti - Nicolò boccia 0:1

26e minuut.
Cresti probeert naar een medespeler te passen. Perruccio is nu in balbezit. Perruccio geeft een lange en hoge pass. Cresti is nu in balbezit. Cresti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trafficanti - Nicolò boccia 1:1

38e minuut.
Quinque rent richting de bal. Ludovico onderschept slim de pass. Ludovico met een sublieme pass. Veschi rent richting de bal. Veschi haalt uit met een fantastische trap. Pezzoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trafficanti 36%, Nicolò boccia 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trafficanti - Nicolò boccia 1:1

53e minuut.
Revelant bereikt de bal nog maar net als eerste. Veschi verovert de bal door een tackle van achteren. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Veschi rent richting de bal. Veschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bonomi passt de bal zonder na te denken. Quinque bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludovico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quinque wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Quinque kan niet meer verder spelen. Bronzi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bronzi haalt uit met een fantastische trap. Revelant probeert de bal aan de voet te houden. Fontana is nu in balbezit. Fontana geeft de bal voor. Nossardi kopt de bal weg. Pezzoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Veschi is nu in balbezit. Revelant rent richting de bal. Veschi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veschi krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Nossardi geeft een hoge lob. Inworp. Caprara met een snelle inworp. Veschi is nu in balbezit. Veschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trafficanti 56%, Nicolò boccia 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trafficanti - Nicolò boccia 1:1