Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roma gordiani TORINO F.C.
Normal Tactiek Giancloud
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 26.2
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Cappuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappuzzo geeft een hoge lob. Mutinelli rent richting de bal. Mutinelli draait met de bal, schiet en ... Tolledi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma gordiani - TORINO F.C. 0:1

4e minuut.
Kochański verovert de bal door een tackle van achteren. Kochański speelt de bal door. Mutinelli rent richting de bal. Mutinelli haalt uit met een fantastische trap. Tolledi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma gordiani - TORINO F.C. 0:2

10e minuut.
Pogliaghi rent richting de bal. Pogliaghi geeft de bal voor. Inworp. Fenčický met de inworp. Parra geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Beletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Beletti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zoff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saggina geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Franzosi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. DAviddi komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Sandra rent richting de bal. Sandra passt de bal zonder na te denken. Parra is nu in balbezit. Parra geeft een lange en hoge pass. Mutinelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Tolledi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra geeft een hoge lob. Pogliaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandra rent richting de bal. Sandra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Uberto geeft een hoge lob. Kochański kopt de bal weg. Saligoi rent richting de bal. Sandra verovert de bal door een tackle van achteren. Sandra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Fanzini onderschept slim de pass. Fanzini passt de bal zonder na te denken. Tsaggaris is nu in balbezit. Garolfi onderschept slim de pass. Garolfi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma gordiani 54%, TORINO F.C. 46%.
Roma gordiani - TORINO F.C. 0:2

54e minuut.
Klungelig pakt Mutinelli de bal. Zoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra begaat een overtreding. Zoff raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Sandra rent richting de bal. Sandra geeft een lange en hoge pass. Fenčický is nu in balbezit. Fenčický geeft de bal voor. Sandra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma gordiani 54%, TORINO F.C. 46%.
Roma gordiani - TORINO F.C. 0:2