Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scoobydoopapa AC All Stars
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 31.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Ćwiąkała haalt uit met een fantastische trap. Dedde probeert naar een medespeler te passen. Kaser kopt de bal weg. Brtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Feltreni geeft de bal voor. Grecescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Caramiello de bal. Brtek is nu in balbezit. Brtek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Brtek is nu in balbezit. Cugnoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cugnoni passt de bal met de wreef. Brtek is nu in balbezit. Brtek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scoobydoopapa - AC All Stars 0:1

20e minuut.
Bileyci met een sublieme pass. Brtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtek met een sublieme pass. Cugnoni rent richting de bal. Cugnoni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scoobydoopapa - AC All Stars 0:2

38e minuut.
Cugnoni is nu in balbezit. Brtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cugnoni is nu in balbezit. Cugnoni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Caramiello de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Weitner zal de hoekschop nemen. Ćwiąkała is nu in balbezit. Brtek is nu in balbezit. Brtek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scoobydoopapa - AC All Stars 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scoobydoopapa 59%, AC All Stars 41%.
Scoobydoopapa - AC All Stars 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scoobydoopapa 63%, AC All Stars 37%.
Scoobydoopapa - AC All Stars 0:3