Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC All Stars Scoobydoopapa
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
26 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


10e minuut.
Gualdi rent richting de bal. Kaser onderschept slim de pass. Kaser met een sublieme pass. Brtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dedde trapt de bal weg van het doel. Kaser met een sublieme pass. Daar is Brtek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała draait met de bal, schiet en ... Dedde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cugnoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC All Stars - Scoobydoopapa 1:0

16e minuut.
Bileyci passt de bal met de wreef. Caramiello is nu in balbezit. Brtek is nu in balbezit. Brtek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC All Stars - Scoobydoopapa 2:0

18e minuut.
Sartirana kopt de bal weg. Barnabei rent richting de bal. Kaser begaat een overtreding. Barnabei wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Grecescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Castagner de bal. Brtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Barnabei probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cugnoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cugnoni speelt de bal door. Brtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtek draait met de bal, schiet en ... Dedde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC All Stars - Scoobydoopapa 3:0

36e minuut.
Ameglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała speelt de bal door. Klungelig pakt Brtek de bal. Ćwiąkała is nu in balbezit. Ćwiąkała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kaser speelt de bal door. Caramiello rent richting de bal. Caramiello geeft een hoge lob. Cugnoni rent richting de bal. Cugnoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC All Stars 42%, Scoobydoopapa 58%.
AC All Stars - Scoobydoopapa 3:0

50e minuut.
Cugnoni rent richting de bal. Cugnoni probeert naar een medespeler te passen. Brtek is nu in balbezit. Brtek schiet op doel. Dedde probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC All Stars - Scoobydoopapa 4:0

51e minuut.
Lučan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučan met een sublieme pass. Brtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cugnoni probeert naar een medespeler te passen. Brtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtek passt de bal zonder na te denken. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sartirana kopt de bal weg. Patricelli probeert de bal met de borst te controleren. Kaser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaser krijgt een gele kaart. Patricelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gualdi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Na een snelle pass probeert Zakrystiański de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC All Stars - Scoobydoopapa 4:1

70e minuut.
Dedde met een sublieme pass. Kaser kopt de bal weg. Bileyci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bileyci geeft een lange en hoge pass. Brtek krijgt zijn hoofd ertegen. Dedde bokst de bal weg.

81e minuut.
Castagner geeft een lange en hoge pass. Murroni kopt de bal weg. Grecescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Reggiani verovert de bal door een tackle van achteren. Reggiani geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quondamangelomaria trapt de bal weg. Cugnoni kopt de bal weg. Brtek rent richting de bal. Brtek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ćwiąkała rent richting de bal. Ćwiąkała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Caramiello geeft een hoge lob. Inworp. Weitner met de inworp. Cugnoni is nu in balbezit. Cugnoni geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caramiello is nu in balbezit. Brtek verovert de bal door een tackle van achteren. Brtek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC All Stars - Scoobydoopapa 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC All Stars 41%, Scoobydoopapa 59%.
AC All Stars - Scoobydoopapa 5:1