Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kelevra United Nicolò boccia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Cagnola met de inworp. Paolucci rent richting de bal. Paolucci geeft een hoge lob. Aniasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniasi schiet op doel. Oriani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Paolucci verovert de bal door een tackle van achteren. Mascheroni rent richting de bal. Quinque maakt een afschuwelijke overtreding. Quinque krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Baiocco verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Aniasi de bal. Baiocco is nu in balbezit. Aniasi rent richting de bal. Aniasi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Quinque rent richting de bal. Baiocco verovert de bal door een tackle van achteren. Baiocco met een sublieme pass. Daar is Aniasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aniasi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kelevra United - Nicolò boccia 1:0

21e minuut.
Balboni geeft de bal voor. Dimino is nu in balbezit. Aniasi onderschept slim de pass. Aniasi haalt uit met een fantastische trap. Oriani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Paolucci verovert de bal door een tackle van achteren. Baiocco is nu in balbezit. Baiocco probeert naar een medespeler te passen. Aniasi rent richting de bal. Aniasi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Baiocco kopt de bal weg. Aniasi kan de bal niet met de borst controleren. Bonomi is nu in balbezit. Aniasi verovert de bal door een tackle van achteren. Aniasi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cosola niet meer kan verder spelen. Ligato komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barusso zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kelevra United 45%, Nicolò boccia 55%.
Kelevra United - Nicolò boccia 1:0

55e minuut.
Genovesi rent richting de bal. Veschi rent richting de bal. Mascheroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi verovert de bal door een tackle van achteren. Genovesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Oriani trapt de bal weg van het doel. Paolucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Paolucci speelt de bal door. Veschi heeft problemen om de bal te vangen. Veschi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Barusso rent richting de bal. Barusso passt de bal zonder na te denken. Cadelli heeft problemen om de bal te vangen. Aniasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniasi haalt uit met een fantastische trap. Oriani bokst de bal weg.

75e minuut.
Baiocco is nu in balbezit. Baiocco passt de bal met de wreef. Aniasi rent richting de bal. Aniasi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gullotta de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Oriani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Mascheroni kopt de bal weg. Daar is Cadelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baiocco rent richting de bal. Aniasi is nu in balbezit. Aniasi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kelevra United 39%, Nicolò boccia 61%.
Kelevra United - Nicolò boccia 1:0