Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nicolò boccia Kelevra United
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


12e minuut.
Daar is Petrussa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fontana rent richting de bal. Petrussa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Petrussa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Petrussa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Fontana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bronzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Veschi verovert de bal door een tackle van achteren. Cagnola verovert de bal door een tackle van achteren. Cagnola passt de bal met de wreef. Aniasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniasi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicolò boccia 49%, Kelevra United 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nicolò boccia - Kelevra United 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Bronzi de bal. Cadelli is nu in balbezit. Cadelli probeert naar een medespeler te passen. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Baiocco rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baiocco met de inworp. Barusso is nu in balbezit. Barusso geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oriani probeert wanhopig de bal te grijpen. Gullotta is nu in balbezit. Aniasi verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Nicolò boccia - Kelevra United 0:1

65e minuut.
Paolucci is nu in balbezit. Paolucci geeft een hoge lob. Bonomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aniasi rent richting de bal. Aniasi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicolò boccia 56%, Kelevra United 44%.
Nicolò boccia - Kelevra United 0:1