Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salvo AEGILIUM
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rossello geeft een lange en hoge pass. Daar is Toffanini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pittarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Toffanini onderschept slim de pass. Toffanini schiet op doel. Chirico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fortarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Incorpora rent richting de bal. Fortarel is nu in balbezit. Incorpora rent richting de bal. Incorpora draait met de bal, schiet en ... Notararigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rossello rent richting de bal. Incorpora onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dolabella. Incorpora raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Andideri de bal onder controle te krijgen. Vasta rent richting de bal. Albergo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Albergo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Albergo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Vasta raakt geblesseerd tijdens het duel. Vasta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dibello is nu in balbezit. Dibello haalt uit met een fantastische trap. Notararigo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Dolabella speelt de bal door. Civitarese rent richting de bal. Toffanini verovert de bal door een tackle van achteren. Toffanini draait met de bal, schiet en ... Chirico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salvo - AEGILIUM 0:1

39e minuut.
Dolabella is nu in balbezit. Vasta is nu in balbezit. Dolabella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dolabella krijgt een gele kaart. Vasta raakt geblesseerd tijdens het duel. Pittarella met een snel genomen vrije trap. Fortarel is nu in balbezit. Fortarel haalt uit met een fantastische trap. Notararigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Daar is Della Valentina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Notararigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Aloe met een sublieme pass. Vasta rent richting de bal. Vasta probeert naar een medespeler te passen. Incorpora is nu in balbezit. Incorpora draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvo 36%, AEGILIUM 64%.
Salvo - AEGILIUM 0:1

50e minuut.
Toffanini is nu in balbezit. Civitarese verovert de bal door een tackle van achteren. Civitarese geeft een hoge lob. Vasta is nu in balbezit. Vasta geeft een hoge lob. Notararigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Zamarco is nu in balbezit. Zamarco met een sublieme pass. Toffanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Buono rent richting de bal. Buono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salvo - AEGILIUM 0:2

68e minuut.
Vasta speelt de bal door. Rossello met een sublieme pass. Zamarco is nu in balbezit. Buono rent richting de bal. Buono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasta passt de bal met de wreef. Dolabella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fortarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortarel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salvo - AEGILIUM 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salvo 47%, AEGILIUM 53%.
Salvo - AEGILIUM 1:2