Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gierto Torres F.C.
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Lonardo rent richting de bal. Lonardo speelt de bal door. Buontempo is nu in balbezit. Buontempo schiet op doel. Rosellini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Piccolino geeft een lange en hoge pass. Cecchi rent richting de bal. Met opzet legt Stoper zijn tegenspeler op de grond. Stoper krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Piccolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Ava tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piccolino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Falsini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Cebba de bal. Buontempo is nu in balbezit. Buontempo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Mancone met een snelle inworp. Ravani rent richting de bal. Ravani speelt de bal door. Dall`Ava rent richting de bal. Dall`Ava schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Dall`Ava is nu in balbezit. Piccolino rent richting de bal. Dall`Ava verovert de bal door een tackle van achteren. Dall`Ava schiet op doel. Gallico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gierto - Torres F.C. 1:0

33e minuut.
Falsini passt de bal in één keer door. Buontempo is nu in balbezit. Cebba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buontempo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Buontempo kan niet meer verder spelen. Ugoni komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Stoper geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cecchi met een snelle inworp. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mancone probeert naar een medespeler te passen. Cebba heeft problemen om de bal te vangen. Cebba probeert naar een medespeler te passen. Cecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
gierto - Torres F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gierto 38%, Torres F.C. 62%.
gierto - Torres F.C. 2:0

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rosellini trapt de bal weg van het doel. Fenech kopt de bal weg. Ugoni is nu in balbezit. Ugoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lonardo rent richting de bal. Lonardo passt de bal zonder na te denken. Mancone probeert de bal aan de voet te houden. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Alliero rent richting de bal. Badanai verovert de bal door een tackle van achteren. Badanai passt de bal zonder na te denken. Dall`Ava is nu in balbezit. Dall`Ava haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gierto 50%, Torres F.C. 50%.
gierto - Torres F.C. 2:0