Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torres F.C. lurik09
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Bosetto rent richting de bal. Lonardo verovert de bal door een tackle van achteren. Lonardo met een sublieme pass. Buontempo is nu in balbezit. Buontempo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Alliero controleert de bal met de borst. Pennese onderschept slim de pass. Pennese met een sublieme pass. Ruperto is nu in balbezit. Ruperto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Salieri trapt de bal weg van het doel. Securi kopt de bal weg. Stoper bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperto onderschept slim de pass. Ruperto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Divozzi kopt de bal weg. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi speelt de bal door. Ruperto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Stoper met een sublieme pass. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliero maakt een afschuwelijke overtreding. Alliero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torres F.C. 64%, lurik09 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torres F.C. - lurik09 0:0

46e minuut.
Stucchi is nu in balbezit. Lonardo onderschept slim de pass. Lonardo met een sublieme pass. Buontempo rent richting de bal. Buontempo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Stucchi verovert de bal door een tackle van achteren. Alliero geeft een hoge lob. Salieri met een sublieme pass. Ruperto rent richting de bal. Ruperto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Divozzi is nu in balbezit. Divozzi passt de bal met de wreef. Ruperto is nu in balbezit. Ruperto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Falsini kopt de bal weg. Lonardo kan de bal niet met de borst controleren. Galanda geeft een hoge lob. Ruperto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperto schiet op doel. Gallico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Divozzi is nu in balbezit. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi speelt de bal door. Ruperto is nu in balbezit. Ruperto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Renier met een snelle inworp. Daar is Pennese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pennese geeft een hoge lob. Gallico probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Divozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Divozzi geeft de bal voor. Piccolino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Securi rent richting de bal. Securi draait met de bal, schiet en ... Gallico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torres F.C. 55%, lurik09 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torres F.C. - lurik09 0:0