Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red War 7 Cycladians F.C
5-3-2 Tactiek DeFf
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 54.3
average Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


17e minuut.
Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk passt de bal zonder na te denken. Ciavattini speelt de bal door. Juszczak rent richting de bal. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Inworp. Samotny met een snelle inworp. Josse is nu in balbezit. Szmer verovert de bal door een tackle van achteren. Szmer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ciavattini speelt de bal door. Yaşarsoy is nu in balbezit. Yaşarsoy passt de bal zonder na te denken. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Harańczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Mataiuraz de bal. Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - Cycladians F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red War 7 43%, Cycladians F.C 57%.
Red War 7 - Cycladians F.C 0:1

49e minuut.
Ciavattini geeft een hoge lob. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniuta is nu in balbezit. Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Josse rent richting de bal. Josse geeft een hoge lob. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak draait met de bal, schiet en ... Haber probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - Cycladians F.C 0:2

69e minuut.
Crisan heeft problemen om de bal te vangen. Crisan speelt de bal door. Avar bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak draait met de bal, schiet en ... Haber bokst de bal weg.

87e minuut.
Yaşarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşarsoy passt de bal met de wreef. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisan is nu in balbezit. Crisan passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red War 7 56%, Cycladians F.C 44%.
Red War 7 - Cycladians F.C 0:2