Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red War 7 Deportivo La Glyfada
5-3-2 Tactiek dxdsa
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 48.4
zwak Schieten formidabel
goed Passen solide
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Ertemir passt de bal in één keer door. Stasiuk rent richting de bal. Stasiuk passt de bal zonder na te denken. Benjamin rent richting de bal. Benjamin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Ertemir geeft de bal voor. Klungelig pakt Sieniuta de bal. Benjamin is nu in balbezit. Benjamin schiet op doel. Haber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - Deportivo La Glyfada 0:1

9e minuut.
Gerontas trapt de bal weg van het doel. Stasiuk kopt de bal weg. Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - Deportivo La Glyfada 0:2

11e minuut.
Améndola rent richting de bal. Améndola passt de bal in één keer door. Stasiuk speelt de bal door. Tomjanović rent richting de bal. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap. Haber bokst de bal weg.

17e minuut.
Inworp. Magginas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mollica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollica geeft een lange en hoge pass. Tomjanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Haber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Ertemir kopt de bal weg. Améndola rent richting de bal. Améndola passt de bal met de wreef. Tomjanović rent richting de bal. Tomjanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Valbuena probeert naar een medespeler te passen. Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović rent richting de bal. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap. Haber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - Deportivo La Glyfada 0:3

38e minuut.
Améndola rent richting de bal. Améndola passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stasiuk de bal. Stasiuk geeft een lange en hoge pass. Benjamin springt en kopt de bal. Haber bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red War 7 61%, Deportivo La Glyfada 39%.
Red War 7 - Deportivo La Glyfada 0:3

46e minuut.
Benjamin probeert naar een medespeler te passen. Mollica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollica geeft een hoge lob. Stasiuk kan de bal niet met de borst controleren. Stasiuk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Benjamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjamin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - Deportivo La Glyfada 0:4

55e minuut.
Gerontas neemt vlug de vrije trap. Benjamin kopt de bal weg. Ransdorf heeft problemen om de bal te vangen. Tomjanović rent richting de bal. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap. Haber bokst de bal weg.

57e minuut.
Stasiuk is nu in balbezit. Stasiuk probeert naar een medespeler te passen. Valbuena probeert de bal aan de voet te houden. Mollica rent richting de bal. Mollica draait met de bal, schiet en ... Haber bokst de bal weg.

59e minuut.
Mollica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollica geeft de bal voor. Daar is Ransdorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomjanović is nu in balbezit. Tomjanović schiet op doel. Haber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - Deportivo La Glyfada 0:5

60e minuut.
Katsamanis met een sublieme pass. Avar is nu in balbezit. Met opzet legt Mollica zijn tegenspeler op de grond. Mollica krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kokas verovert de bal door een tackle van achteren. Kokas met een sublieme pass. Stasiuk met een sublieme pass. Tomjanović is nu in balbezit. Tomjanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Stasiuk rent richting de bal. Stasiuk geeft een hoge lob. Benjamin kopt de bal weg. Tomjanović rent richting de bal. Tomjanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Stasiuk geeft een lange en hoge pass. Benjamin rent richting de bal. Ransdorf legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Benjamin raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tomjanović neemt zijn aanloop. Haber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiuk probeert naar een medespeler te passen. Mollica rent richting de bal. Mollica geeft een hoge lob. Benjamin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Benjamin kopt de bal weg. Klungelig pakt Ransdorf de bal. Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović haalt uit met een fantastische trap. Haber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - Deportivo La Glyfada 0:6

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mollica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avar is nu in balbezit. Benjamin onderschept slim de pass. Benjamin schiet op doel. Haber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - Deportivo La Glyfada 0:7

79e minuut.
Tomjanović is nu in balbezit. Tomjanović geeft een lange en hoge pass. Harańczyk kopt de bal weg. Tomjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomjanović draait met de bal, schiet en ... Haber bokst de bal weg.

83e minuut.
Crisan speelt de bal door. Magginas is nu in balbezit. Magginas geeft een lange en hoge pass. Benjamin is nu in balbezit. Benjamin haalt uit met een fantastische trap. Haber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Ransdorf geeft een hoge lob. Gonidakis kopt de bal weg. Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiuk geeft de bal voor. Benjamin krijgt zijn hoofd ertegen. Haber bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red War 7 74%, Deportivo La Glyfada 26%.
Red War 7 - Deportivo La Glyfada 0:7