Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
γοεργι Edessaikos
Normal Tactiek frrr2
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 37.9
poor Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


12e minuut.
Lootsik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cheliotis de bal. Cheliotis passt de bal in één keer door. Nasiopoulos is nu in balbezit. Nasiopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Peer is nu in balbezit. Peer geeft een lange en hoge pass. Kalabakas heeft problemen om de bal te vangen. Rois bereikt de bal nog maar net als eerste. Rois draait met de bal, schiet en ... Maggas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rois bereikt de bal nog maar net als eerste. Rois schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nasiopoulos rent richting de bal. Nasiopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Edessaikos 0:1

25e minuut.
Kallunki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheliotis probeert naar een medespeler te passen. Nasiopoulos rent richting de bal. Nasiopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nasiopoulos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Edessaikos 0:2

34e minuut.
Kallunki met een sublieme pass. Cheliotis rent richting de bal. Cheliotis met een sublieme pass. Rois is nu in balbezit. Rois schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Peer passt de bal zonder na te denken. Cheliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheliotis geeft een hoge lob. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lianis is nu in balbezit. Lianis geeft een hoge lob. Jara kopt de bal weg. Nasiopoulos is nu in balbezit. Nasiopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: γοεργι 86%, Edessaikos 14%.
γοεργι - Edessaikos 0:2

51e minuut.
Peer met een sublieme pass. Gionakis rent richting de bal. Gionakis speelt de bal door. Nasiopoulos rent richting de bal. Nasiopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Stournaras met een sublieme pass. Peer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer met een sublieme pass. Nasiopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasiopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Stournaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Nasiopoulos rent richting de bal. Nasiopoulos haalt uit met een fantastische trap. Maggas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Edessaikos 0:3

73e minuut.
Peer rent richting de bal. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar passt de bal zonder na te denken. Nasiopoulos is nu in balbezit. Nasiopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lootsik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nasiopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lianis rent richting de bal. Nasiopoulos onderschept slim de pass. Nasiopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maggas met een harde bal richting middenveld. Cheliotis kopt de bal weg. Rois is nu in balbezit. Rois schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: γοεργι 91%, Edessaikos 9%.
γοεργι - Edessaikos 0:3