Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edessaikos BlackOrder
frrr2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 21.2
solide Schieten slecht
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Jara met een snelle inworp. Kallunki speelt de bal door. Tzanetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar onderschept slim de pass. Alcázar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Jurkowski rent richting de bal. Stefanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski onderschept slim de pass. Jurkowski draait met de bal, schiet en ... Daar is Valaoritis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski speelt de bal door. Abaris is nu in balbezit. Rois verovert de bal door een tackle van achteren. Rois schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edessaikos - BlackOrder 1:0

13e minuut.
Tomoşoiu onderschept slim de pass. Cheliotis met een sublieme pass. Jurkowski rent richting de bal. Jurkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edessaikos - BlackOrder 2:0

26e minuut.
Kallunki passt de bal zonder na te denken. Rois rent richting de bal. Rois passt de bal in één keer door. Alcázar heeft problemen om de bal te vangen. Alcázar draait met de bal, schiet en ... Siokos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar passt de bal met de wreef. Jurkowski is nu in balbezit. Jurkowski draait met de bal, schiet en ... Siokos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edessaikos - BlackOrder 3:0

32e minuut.
Rois met een sublieme pass. Peer speelt de bal door. Alcázar rent richting de bal. Alcázar schiet op doel. Siokos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edessaikos - BlackOrder 4:0

36e minuut.
Siokos trapt de bal weg van het doel. Cheliotis kopt de bal weg. Abaris controleert de bal met de borst. Rois rent richting de bal. Rois draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edessaikos - BlackOrder 5:0

38e minuut.
Kallunki probeert naar een medespeler te passen. Alcázar rent richting de bal. Alcázar met een sublieme pass. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski draait met de bal, schiet en ... Siokos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Inworp. Rois met de inworp. Kougioumtzis is nu in balbezit. Rois is nu in balbezit. Rois haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edessaikos 21%, BlackOrder 79%.
Edessaikos - BlackOrder 5:0

46e minuut.
Abaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaris geeft de bal voor. Kallunki met een sublieme pass. Jurkowski is nu in balbezit. Jurkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Lootsik geeft een lange en hoge pass. Jurkowski kopt de bal weg. Daar is Valaoritis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Karavidas geeft de bal voor. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar met een sublieme pass. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap. Siokos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edessaikos - BlackOrder 6:0

64e minuut.
Cheliotis is nu in balbezit. Cheliotis passt de bal zonder na te denken. Rois is nu in balbezit. Rois schiet op doel. Siokos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edessaikos - BlackOrder 7:0

65e minuut.
Romaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski onderschept slim de pass. Jurkowski passt de bal in één keer door. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Edessaikos - BlackOrder 8:0

67e minuut.
Doeltrap. Siokos trapt de bal weg van het doel. Rois probeert naar een medespeler te passen. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Sarigoulis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rois zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurkowski is nu in balbezit. Jurkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rois is nu in balbezit. Rois passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jurkowski de bal. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar draait met de bal, schiet en ... Siokos bokst de bal weg.

79e minuut.
Peer speelt de bal door. Cheliotis is nu in balbezit. Cheliotis probeert naar een medespeler te passen. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rois met de inworp. Cheliotis rent richting de bal. Cheliotis geeft een hoge lob. Peer rent richting de bal. Peer geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Giannakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer verovert de bal door een tackle van achteren. Peer speelt de bal door. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edessaikos 25%, BlackOrder 75%.
Edessaikos - BlackOrder 8:0