Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
γοεργι Tardis FC
Normal Tactiek 532
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 31.7
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


14e minuut.
Velissaridis speelt de bal door. Zabidis rent richting de bal. Nigdelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabidis verovert de bal door een tackle van achteren. Zabidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rasoulis met een sublieme pass. Inworp. Velissaridis met een snelle inworp. Koliatsos heeft problemen om de bal te vangen. Koliatsos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Tardis FC 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Sarigiannis de bal. Karakatsanis rent richting de bal. Karakatsanis passt de bal in één keer door. Zabidis rent richting de bal. Zabidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rasoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakatsanis verovert de bal door een tackle van achteren. Karakatsanis passt de bal zonder na te denken. Zabidis rent richting de bal. Zabidis schiet op doel. Maggas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Tardis FC 0:2

22e minuut.
Wiesiołek passt de bal zonder na te denken. Daar is Nigdelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Jahilo zijn tegenspeler op de grond. Jahilo krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Karakatsanis rent richting de bal. Karakatsanis met een sublieme pass. Ratsikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabidis verovert de bal door een tackle van achteren. Zabidis schiet op doel. Maggas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lianis geeft de bal voor. Daar is Maggas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koliatsos is nu in balbezit. Koliatsos draait met de bal, schiet en ... Maggas bokst de bal weg. Karakatsanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakatsanis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Tardis FC 0:3

29e minuut.
Velissaridis speelt de bal door. Stournaras is nu in balbezit. Karakatsanis verovert de bal door een tackle van achteren. Karakatsanis passt de bal zonder na te denken. Zabidis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Tardis FC 0:4

30e minuut.
Kalabakas probeert naar een medespeler te passen. Lianis is nu in balbezit. Karakatsanis verovert de bal door een tackle van achteren. Karakatsanis haalt uit met een fantastische trap. Maggas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Tardis FC 0:5

33e minuut.
Kyriakopoulos geeft een lange en hoge pass. Zabidis is nu in balbezit. Kalabakas is nu in balbezit. Zabidis verovert de bal door een tackle van achteren. Zabidis haalt uit met een fantastische trap. Maggas bokst de bal weg.

37e minuut.
Koliatsos is nu in balbezit. Koliatsos passt de bal met de wreef. Ratsikas is nu in balbezit. Zabidis verovert de bal door een tackle van achteren. Zabidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: γοεργι 60%, Tardis FC 40%.
γοεργι - Tardis FC 0:5

49e minuut.
Zabidis rent richting de bal. Lianis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabidis verovert de bal door een tackle van achteren. Zabidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ratsikas heeft problemen om de bal te vangen. Zabidis is nu in balbezit. Zabidis met een sublieme pass. Karakatsanis is nu in balbezit. Karakatsanis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Tardis FC 0:6

62e minuut.
Wiesiołek rent richting de bal. Wiesiołek geeft een lange en hoge pass. Kalabakas rent richting de bal. Zabidis onderschept slim de pass. Zabidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: γοεργι 59%, Tardis FC 41%.
γοεργι - Tardis FC 0:6