Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Spoons Edessaikos
spoon1 Tactiek frrr2
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 39.1
hopeless Schieten solid
weak Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Kallunki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallunki met een sublieme pass. Punkt bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap. Bernardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rois zal de hoekschop nemen. Alcázar rent richting de bal. Alcázar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vouros de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Spoons - Edessaikos 0:1

4e minuut.
Lootsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheliotis rent richting de bal. Lootsik met een sublieme pass. Rois bereikt de bal nog maar net als eerste. Rois draait met de bal, schiet en ... Bernardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rois met een snelle inworp. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Punkt de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Bernardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Cheliotis verovert de bal door een tackle van achteren. Cheliotis passt de bal zonder na te denken. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Peer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grammatikos komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Kallunki is nu in balbezit. Kallunki geeft de bal voor. Daar is Sofianos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rois bereikt de bal nog maar net als eerste. Rois haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Alcázar is nu in balbezit. Agafuego rent richting de bal. Alcázar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alcázar krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Daar is Gregorczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheliotis is nu in balbezit. Cheliotis speelt de bal door. Daar is Rois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rois schiet op doel. Bernardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Rois rent richting de bal. Gregorczyk is nu in balbezit. Rois onderschept slim de pass. Rois geeft een lange en hoge pass. Alcázar springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Spoons 80%, Edessaikos 20%.
White Spoons - Edessaikos 0:1

57e minuut.
Agafuego kopt de bal weg. Sponis rent richting de bal. Grammatikos begaat een overtreding. Grammatikos krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Kallunki passt de bal zonder na te denken. Grammatikos is nu in balbezit. Grammatikos probeert naar een medespeler te passen. Kallunki is nu in balbezit. Kallunki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pintilii heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Spoons - Edessaikos 0:2

62e minuut.
Pintilii geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rois zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurkowski rent richting de bal. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rois geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jurkowski is nu in balbezit. Jurkowski draait met de bal, schiet en ... Punkt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sofianos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rois zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Gregorczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheliotis schiet op doel. Bernardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Pintilii geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheliotis met de inworp. Jurkowski heeft problemen om de bal te vangen. Jurkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pintilii trapt de bal weg. Kallunki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallunki geeft een hoge lob. Alcázar rent richting de bal. Alcázar draait met de bal, schiet en ... Bernardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Rois geeft een lange en hoge pass. Daar is Jurkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Punkt rent richting de bal. Jurkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jurkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Spoons 76%, Edessaikos 24%.
White Spoons - Edessaikos 0:2