Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cycladians F.C BlackOrder
DeFnew Tactiek Normal
70% Balbezit 30%
28% Spel op eigen helft 72%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 20.7
formidable Schieten poor
solid Passen weak
adequate Verdedigen hopeless


1e minuut.
Romaios is nu in balbezit. Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kougioumtzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Siokos trapt de bal weg. Ciavattini kopt de bal weg. Klungelig pakt Kougioumtzis de bal. Juszczak rent richting de bal. Juszczak schiet op doel. Siokos bokst de bal weg.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mousa rent richting de bal. Mousa haalt uit met een fantastische trap. Siokos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ciavattini is nu in balbezit. Ciavattini probeert naar een medespeler te passen. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak draait met de bal, schiet en ... Siokos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - BlackOrder 1:0

14e minuut.
Emin speelt de bal door. Klungelig pakt Juszczak de bal. Sarigoulis is nu in balbezit. Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak draait met de bal, schiet en ... Siokos bokst de bal weg.

18e minuut.
Mousa passt de bal zonder na te denken. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak passt de bal met de wreef. Ciavattini rent richting de bal. Ciavattini draait met de bal, schiet en ... Siokos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Ciavattini probeert naar een medespeler te passen. Emin met een sublieme pass. Mousa met een sublieme pass. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Siokos trapt de bal weg. Emin speelt de bal door. Sarigoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak onderschept slim de pass. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ciavattini is nu in balbezit. Ciavattini passt de bal zonder na te denken. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak schiet op doel. Siokos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - BlackOrder 2:0

29e minuut.
Ciavattini speelt de bal door. Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu geeft de bal voor. Juszczak rent richting de bal. Juszczak draait met de bal, schiet en ... Siokos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Stefanakis is nu in balbezit. Mousa onderschept slim de pass. Mousa probeert naar een medespeler te passen. Juszczak heeft problemen om de bal te vangen. Juszczak schiet op doel. Siokos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Doeltrap. Siokos trapt de bal weg. Emin kopt de bal weg. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa draait met de bal, schiet en ... Siokos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Daar is Emin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mousa is nu in balbezit. Mousa passt de bal in één keer door. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak schiet op doel. Siokos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - BlackOrder 3:0

43e minuut.
Şimşirci rent richting de bal. Şimşirci met een sublieme pass. Kountouras rent richting de bal. Romaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaios schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hekerle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Emin rent richting de bal. Mousa is nu in balbezit. Mousa passt de bal zonder na te denken. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycladians F.C 30%, BlackOrder 70%.
Cycladians F.C - BlackOrder 3:0

47e minuut.
Emin kopt de bal weg. Juszczak probeert de bal met de borst te controleren. Tzanetis rent richting de bal. Juszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Juszczak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Juszczak passt de bal in één keer door. Ciavattini is nu in balbezit. Ciavattini passt de bal zonder na te denken. Mousa is nu in balbezit. Mousa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Siokos speelt de bal door. Inworp. Emin met een snelle inworp. Mousa rent richting de bal. Mousa haalt uit met een fantastische trap. Siokos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - BlackOrder 4:0

51e minuut.
Kountouras heeft problemen om de bal te vangen. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa schiet op doel. Siokos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sarigoulis heeft problemen om de bal te vangen. Sarigoulis passt de bal met de wreef. Juszczak rent richting de bal. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Emin is nu in balbezit. Mousa rent richting de bal. Mousa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciavattini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciavattini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Stefanakis geeft een hoge lob. Karavidas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Juszczak de bal onder controle te krijgen. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - BlackOrder 5:0

61e minuut.
Emin kopt de bal weg. Mousa heeft problemen om de bal te vangen. Mousa speelt de bal door. Klungelig pakt Juszczak de bal. Juszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Emin passt de bal zonder na te denken. Ciavattini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciavattini probeert naar een medespeler te passen. Juszczak rent richting de bal. Juszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ciavattini probeert naar een medespeler te passen. Emin is nu in balbezit. Emin passt de bal met de wreef. Mousa is nu in balbezit. Mousa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Emin rent richting de bal. Mousa rent richting de bal. Mousa passt de bal in één keer door. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - BlackOrder 6:0

74e minuut.
Emin is nu in balbezit. Emin passt de bal met de wreef. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa draait met de bal, schiet en ... Valaoritis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siokos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Klungelig pakt Mousa de bal. Mousa met een sublieme pass. Daar is Juszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juszczak haalt uit met een fantastische trap. Siokos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycladians F.C - BlackOrder 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycladians F.C 27%, BlackOrder 73%.
Cycladians F.C - BlackOrder 7:0