Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
γοεργι Red War 7
Normal Tactiek 5-3-2
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 40.6
slecht Schieten matig
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Samotny is nu in balbezit. Samotny probeert naar een medespeler te passen. Avar rent richting de bal. Avar schiet op doel. Maggas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ratsikas rent richting de bal. Ratsikas geeft een hoge lob. Katsamanis geeft een hoge lob. Szmer rent richting de bal. Szmer draait met de bal, schiet en ... Maggas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Red War 7 0:1

8e minuut.
Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk speelt de bal door. Szmer rent richting de bal. Szmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Samotny met een snelle inworp. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk passt de bal met de wreef. Avar rent richting de bal. Avar schiet op doel. Maggas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ratsikas rent richting de bal. Ratsikas geeft een hoge lob. Mataiuraz kopt de bal weg. Daar is Szmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Harańczyk passt de bal in één keer door. Samotny is nu in balbezit. Samotny passt de bal met de wreef. Szmer rent richting de bal. Szmer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Harańczyk geeft een hoge lob. Szmer kopt de bal weg. Kalabakas heeft problemen om de bal te vangen. Avar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Red War 7 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: γοεργι 73%, Red War 7 27%.
γοεργι - Red War 7 0:2

50e minuut.
Samotny is nu in balbezit. Samotny passt de bal in één keer door. Kalabakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Avar onderschept slim de pass. Avar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Koukodimos is nu in balbezit. Ransdorf begaat een overtreding. Koukodimos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ratsikas met een snel genomen vrije trap. Daar is Crisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikedis is nu in balbezit. Mikedis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sieniuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniuta passt de bal met de wreef. Katsamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsamanis schiet op doel. Maggas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Red War 7 0:3

64e minuut.
Daar is Szmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Katsamanis de bal. Katsamanis draait met de bal, schiet en ... Maggas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lianis heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Samotny neemt de hoekschop. Katsamanis maakt een snoekduik en kopt de bal. Szmer heeft problemen om de bal te vangen. Maggas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Ratsikas onderschept slim de pass. Ratsikas met een sublieme pass. Sarigiannis is nu in balbezit. Harańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Harańczyk geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Red War 7 0:4

70e minuut.
Katsamanis speelt de bal door. Szmer rent richting de bal. Katsamanis is nu in balbezit. Katsamanis haalt uit met een fantastische trap. Lianis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Stournaras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gionakis is nu in balbezit. Szmer onderschept slim de pass. Daar is Szmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmer haalt uit met een fantastische trap. Maggas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Red War 7 0:5

76e minuut.
Gionakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Harańczyk geeft een lange en hoge pass. Katsamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsamanis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Katsamanis is nu in balbezit. Kalabakas is nu in balbezit. Katsamanis verovert de bal door een tackle van achteren. Katsamanis draait met de bal, schiet en ... Maggas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Red War 7 0:6

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Szmer de bal onder controle te krijgen. Katsamanis is nu in balbezit. Katsamanis passt de bal in één keer door. Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Gionakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer verovert de bal door een tackle van achteren. Szmer passt de bal met de wreef. Katsamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsamanis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
γοεργι - Red War 7 0:7

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gionakis met de inworp. Stournaras is nu in balbezit. Szmer verovert de bal door een tackle van achteren. Szmer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: γοεργι 82%, Red War 7 18%.
γοεργι - Red War 7 0:7