Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red War 7 BlackOrder
5-3-2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.1 gemiddelde waardering 20.3
goed Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Kougioumtzis is nu in balbezit. Harańczyk onderschept slim de pass. Harańczyk probeert naar een medespeler te passen. Faríñez rent richting de bal. Faríñez haalt uit met een fantastische trap. Panousopoulos bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Panousopoulos speelt de bal door. Avar kopt de bal weg. Valaoritis heeft problemen om de bal te vangen. Szmer is nu in balbezit. Szmer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Szmer passt de bal in één keer door. Faríñez rent richting de bal. Faríñez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Valaoritis de bal onder controle te krijgen. Panousopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - BlackOrder 1:0

13e minuut.
Romaios raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Theocharakis komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Valaoritis geeft de bal voor. Mataiuraz kopt de bal weg. Szmer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faríñez rent richting de bal. Faríñez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Harańczyk is nu in balbezit. Faríñez is nu in balbezit. Harańczyk rent richting de bal. Faríñez is nu in balbezit. Harańczyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Buitenspel voor Theocharakis. Goede buitenspelval van de verdediging. Samotny neemt vlug de vrije trap. Valaoritis heeft problemen om de bal te vangen. Szmer rent richting de bal. Szmer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Samotny met de inworp. Harańczyk geeft de bal voor. Faríñez is nu in balbezit. Faríñez draait met de bal, schiet en ... Panousopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - BlackOrder 2:0

32e minuut.
Tzanetis onderschept slim de pass. Samotny is nu in balbezit. Samotny geeft een hoge lob. Faríñez rent richting de bal. Faríñez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Panousopoulos met een harde bal richting middenveld. Harańczyk speelt de bal door. Faríñez rent richting de bal. Faríñez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Faríñez rent richting de bal. Faríñez geeft een lange en hoge pass. Tzanetis rent richting de bal. Samotny verovert de bal door een tackle van achteren. Samotny geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red War 7 29%, BlackOrder 71%.
Red War 7 - BlackOrder 2:0

54e minuut.
Szmer kopt de bal weg. Faríñez heeft problemen om de bal te vangen. Abaris is nu in balbezit. Faríñez verovert de bal door een tackle van achteren. Faríñez schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Crisan komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Faríñez zal de hoekschop nemen. Samotny rent richting de bal. Samotny haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Valaoritis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - BlackOrder 3:0

65e minuut.
Harańczyk passt de bal zonder na te denken. Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer speelt de bal door. Faríñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Faríñez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Panousopoulos trapt de bal weg van het doel. Harańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harańczyk speelt de bal door. Szmer rent richting de bal. Szmer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Szmer heeft problemen om de bal te vangen. Szmer passt de bal met de wreef. Harańczyk met een sublieme pass. Szmer rent richting de bal. Szmer draait met de bal, schiet en ... Panousopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Stefanakis de bal. Panousopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Faríñez is nu in balbezit. Faríñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - BlackOrder 4:0

76e minuut.
Samotny bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotny passt de bal zonder na te denken. Valaoritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer verovert de bal door een tackle van achteren. Szmer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Samotny probeert de bal met de borst te controleren. Harańczyk geeft de bal voor. Valaoritis probeert de bal met de borst te controleren. Szmer rent richting de bal. Szmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Panousopoulos trapt de bal weg van het doel. Katsamanis kopt de bal weg. Faríñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Faríñez schiet op doel. Stefanakis probeert de bal aan de voet te houden. Panousopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szmer rent richting de bal. Szmer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Harańczyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Valaoritis de bal. Szmer is nu in balbezit. Szmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red War 7 - BlackOrder 5:0

87e minuut.
Klungelig pakt Faríñez de bal. Szmer rent richting de bal. Szmer geeft de bal voor. Faríñez rent richting de bal. Faríñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Katsamanis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harańczyk rent richting de bal. Harańczyk speelt de bal door. Szmer rent richting de bal. Szmer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red War 7 22%, BlackOrder 78%.
Red War 7 - BlackOrder 5:0