Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Autonomos Η ΑΝΙΚΗΤΥ
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Paliouras geeft een hoge lob. Lanthimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianniotis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gianniotis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gianniotis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

5e minuut.
Vissis met een harde bal richting middenveld. Valtinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Voutiritsas onderschept slim de pass. Manolarakis is nu in balbezit. Manolarakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - Η ΑΝΙΚΗΤΥ 1:0

7e minuut.
Daar is Alexopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manolarakis onderschept slim de pass. Manolarakis passt de bal in één keer door. Paliouras rent richting de bal. Paliouras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Autonomos - Η ΑΝΙΚΗΤΥ 1:1

14e minuut.
Valtinos probeert de bal met de borst te controleren. Paliouras is nu in balbezit. Paliouras passt de bal zonder na te denken. Alexopoulos is nu in balbezit. Alexopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - Η ΑΝΙΚΗΤΥ 1:2

21e minuut.
Choudas heeft problemen om de bal te vangen. Kougioumtzis is nu in balbezit. Kougioumtzis passt de bal in één keer door. Alexopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Inworp. Alevizos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lanthimos rent richting de bal. Manolarakis onderschept slim de pass. Manolarakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lanthimos passt de bal met de wreef. Abadiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadiotakis speelt de bal door. Alexopoulos is nu in balbezit. Alexopoulos haalt uit met een fantastische trap. Vissis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melitis met een snelle inworp. Louboutis is nu in balbezit. Abadiotakis is nu in balbezit. Abadiotakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - Η ΑΝΙΚΗΤΥ 1:3

45e minuut.
Tzemtibis kopt de bal weg. Klungelig pakt Manolarakis de bal. Kougioumtzis speelt de bal door. Alexopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Autonomos - Η ΑΝΙΚΗΤΥ 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autonomos 61%, Η ΑΝΙΚΗΤΥ 39%.
Autonomos - Η ΑΝΙΚΗΤΥ 1:4

48e minuut.
Alexopoulos is nu in balbezit. Verlekis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alexopoulos de bal. Paliouras rent richting de bal. Paliouras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Doeltrap. Vissis trapt de bal weg van het doel. Choudas kopt de bal weg. Manolarakis rent richting de bal. Manolarakis geeft een lange en hoge pass. Oikonomakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Verlekis met een sublieme pass. Melitis is nu in balbezit. Lanthimos begaat een overtreding. Lanthimos krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Valtinos rent richting de bal. Manolarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtinos verovert de bal door een tackle van achteren. Voutiritsas is nu in balbezit. Voutiritsas schiet op doel. Oikonomakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Valtinos speelt de bal door. Lanthimos is nu in balbezit. Lanthimos speelt de bal door. Abadiotakis is nu in balbezit. Abadiotakis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autonomos 55%, Η ΑΝΙΚΗΤΥ 45%.
Autonomos - Η ΑΝΙΚΗΤΥ 1:4