Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kabir EOCK
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
N`Joumeck passt de bal met de wreef. Tchetchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandjong onderschept slim de pass. N`Joumeck onderschept slim de pass. N`Joumeck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Penne met de inworp. Batangdon is nu in balbezit. Sandjong bereikt de bal nog maar net als eerste. Batangdon verovert de bal door een tackle van achteren. Batangdon geeft een lange en hoge pass. Silenu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
M`Bete is nu in balbezit. M`Bete probeert naar een medespeler te passen. Batchaya probeert naar een medespeler te passen. Che is nu in balbezit. Che haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Jouan is nu in balbezit. Jouan passt de bal met de wreef. Penne is nu in balbezit. Che onderschept slim de pass. Che draait met de bal, schiet en ... N`Ojappa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Tchinda is nu in balbezit. Tchinda geeft de bal voor. Bonane heeft problemen om de bal te vangen. N`Joumeck is nu in balbezit. N`Joumeck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
N`Koulou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ribouem komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Jouan heeft problemen om de bal te vangen. Tchetchoua onderschept slim de pass. Tchetchoua passt de bal in één keer door. N`Joumeck is nu in balbezit. N`Joumeck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
M`Bete bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bete geeft een hoge lob. Klungelig pakt Penne de bal. Che rent richting de bal. Che haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Batangdon rent richting de bal. Tchetchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchetchoua passt de bal in één keer door. N`Joumeck bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Joumeck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tsona met de inworp. N`Keng bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Keng geeft een lange en hoge pass. Che rent richting de bal. Che haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kabir - EOCK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kabir 42%, EOCK 58%.
kabir - EOCK 0:1

51e minuut.
Jouan rent richting de bal. Jouan speelt de bal door. Kuete rent richting de bal. Che verovert de bal door een tackle van achteren. Che schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tchetchoua onderschept slim de pass. Tchetchoua probeert naar een medespeler te passen. N`Joumeck bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Joumeck draait met de bal, schiet en ... Silenu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kabir - EOCK 1:1

54e minuut.
Batchaya met een sublieme pass. Che is nu in balbezit. Tchetchoua probeert naar een medespeler te passen. Che bereikt de bal nog maar net als eerste. Che schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Ribouem de bal. Penne rent richting de bal. Penne met een sublieme pass. N`Joumeck bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Joumeck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tchetchoua geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Penne de bal onder controle te krijgen. Batchaya rent richting de bal. Ribouem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribouem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sandjong geeft een lange en hoge pass. Che bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bongo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Che is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Batchaya neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
kabir - EOCK 1:2

80e minuut.
Penne geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jouan de bal. Ribouem bereikt de bal nog maar net als eerste. Che verovert de bal door een tackle van achteren. Che schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tchinda rent richting de bal. Che onderschept slim de pass. Penne is nu in balbezit. Batchaya rent richting de bal. Batchaya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
N`Gallah geeft de bal voor. N`Keng rent richting de bal. N`Keng passt de bal met de wreef. Daar is Che, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Che draait met de bal, schiet en ... N`Ojappa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kabir 54%, EOCK 46%.
kabir - EOCK 1:2