Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Huracán C.F SPARTAK KLEIN VENEDIG
123 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 22.4
very good Schieten weak
good Passen average
average Verdedigen poor


2e minuut.
Olivo probeert naar een medespeler te passen. Grimani geeft een hoge lob. Grigoletti rent richting de bal. Grigoletti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Faríñez probeert naar een medespeler te passen. Yudha bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudha speelt de bal door. Grigoletti rent richting de bal. Grigoletti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Huracán C.F - SPARTAK KLEIN VENEDIG 1:0

5e minuut.
Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo speelt de bal door. Filosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletti verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoletti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Doeltrap. Carrillo met een harde bal richting middenveld. Yudha kopt de bal weg. Grigoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Huracán C.F - SPARTAK KLEIN VENEDIG 2:0

14e minuut.
Inworp. Grassano met een snelle inworp. Yudha speelt de bal door. Grigoletti heeft problemen om de bal te vangen. Grigoletti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Grimani rent richting de bal. Grimani passt de bal met de wreef. Filosa rent richting de bal. Grigoletti is nu in balbezit. Grigoletti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Grassano passt de bal in één keer door. Grimani is nu in balbezit. Grimani passt de bal in één keer door. Daar is Grigoletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigoletti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Zerpa met een harde bal richting middenveld. Yudha kopt de bal weg. Grigoletti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grigoletti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Grimani speelt de bal door. Grassano rent richting de bal. Grassano probeert naar een medespeler te passen. Grigoletti is nu in balbezit. Grigoletti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Grigoletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivo probeert naar een medespeler te passen. Grimani speelt de bal door. Grigoletti is nu in balbezit. Grigoletti draait met de bal, schiet en ... Zerpa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Faríñez geeft een lange en hoge pass. Grassano is nu in balbezit. Grassano probeert naar een medespeler te passen. Grigoletti is nu in balbezit. Grigoletti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Huracán C.F - SPARTAK KLEIN VENEDIG 3:0

31e minuut.
Faríñez geeft een hoge lob. Grimani rent richting de bal. Grimani probeert naar een medespeler te passen. Grigoletti rent richting de bal. Grigoletti schiet op doel. Zerpa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Airosa rent richting de bal. Airosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Huracán C.F - SPARTAK KLEIN VENEDIG 4:0

33e minuut.
Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Grimani met de inworp. Airosa is nu in balbezit. Airosa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Airosa de bal. Airosa geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rebolledo de bal onder controle te krijgen. Grigoletti is nu in balbezit. Grigoletti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Olivo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grimani is nu in balbezit. Grimani passt de bal zonder na te denken. Grigoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Huracán C.F - SPARTAK KLEIN VENEDIG 5:0

43e minuut.
Grimani probeert naar een medespeler te passen. Grassano rent richting de bal. Grassano passt de bal zonder na te denken. Grigoletti is nu in balbezit. Grigoletti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zerpa probeert naar een medespeler te passen. Grassano rent richting de bal. Grassano probeert naar een medespeler te passen. Grigoletti rent richting de bal. Grigoletti haalt uit met een fantastische trap. Zerpa bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Huracán C.F 19%, SPARTAK KLEIN VENEDIG 81%.
Deportivo Huracán C.F - SPARTAK KLEIN VENEDIG 5:0

50e minuut.
Klungelig pakt Airosa de bal. Airosa geeft de bal voor. Grigoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletti schiet op doel. Zerpa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Klungelig pakt Grassano de bal. Grassano passt de bal zonder na te denken. Grigoletti is nu in balbezit. Grigoletti haalt uit met een fantastische trap. Isnardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Airosa speelt de bal door. Daar is Grimani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grimani geeft de bal voor. Grigoletti heeft problemen om de bal te vangen. Grigoletti schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Grigoletti speelt de bal door. Airosa is nu in balbezit. Airosa speelt de bal door. Grigoletti is nu in balbezit. Grigoletti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Carrillo probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Airosa zal de hoekschop nemen. Grigoletti rent richting de bal. Grigoletti haalt uit met een fantastische trap. Zerpa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Huracán C.F - SPARTAK KLEIN VENEDIG 6:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rebolledo met een snelle inworp. Olivo met een sublieme pass. Grigoletti is nu in balbezit. Grigoletti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ribas is nu in balbezit. Ribas geeft de bal voor. Faríñez rent richting de bal. Grigoletti verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoletti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Radan geeft een hoge lob. Airosa is nu in balbezit. Airosa geeft een lange en hoge pass. Grigoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Huracán C.F - SPARTAK KLEIN VENEDIG 7:0

75e minuut.
Grigoletti passt de bal zonder na te denken. Grimani heeft problemen om de bal te vangen. Grimani passt de bal in één keer door. Daar is Grigoletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigoletti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Huracán C.F - SPARTAK KLEIN VENEDIG 8:0

79e minuut.
Klungelig pakt Galarraga de bal. Airosa is nu in balbezit. Airosa passt de bal zonder na te denken. Grigoletti is nu in balbezit. Grigoletti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Grimani geeft een lange en hoge pass. Airosa is nu in balbezit. Airosa geeft een lange en hoge pass. Grigoletti is nu in balbezit. Grigoletti haalt uit met een fantastische trap. Zerpa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Yudha bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudha passt de bal in één keer door. Grigoletti is nu in balbezit. Grigoletti haalt uit met een fantastische trap. Zerpa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Huracán C.F - SPARTAK KLEIN VENEDIG 9:0

86e minuut.
Grimani rent richting de bal. Grimani geeft een lange en hoge pass. Airosa is nu in balbezit. Airosa geeft een hoge lob. Grigoletti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Yudha geeft een lange en hoge pass. Airosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Airosa passt de bal in één keer door. Grimani heeft problemen om de bal te vangen. Grimani geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Huracán C.F - SPARTAK KLEIN VENEDIG 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Huracán C.F 28%, SPARTAK KLEIN VENEDIG 72%.
Deportivo Huracán C.F - SPARTAK KLEIN VENEDIG 10:0