Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dacic club Hajime
Mauru Tactiek 2.2.1.4
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53.5 gemiddelde waardering 47.6
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
goed Verdedigen redelijk


12e minuut.
Melis passt de bal in één keer door. De Groen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Groen probeert naar een medespeler te passen. Voisin is nu in balbezit. Voisin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Żurański is nu in balbezit. Żurański probeert naar een medespeler te passen. Malaspina bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaspina passt de bal in één keer door. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański geeft de bal voor. De Groen rent richting de bal. De Groen geeft een lange en hoge pass. Câţanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - Hajime 1:0

23e minuut.
Sgro passt de bal met de wreef. Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański geeft een lange en hoge pass. Voisin is nu in balbezit. Voisin draait met de bal, schiet en ... Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Horvath verovert de bal door een tackle van achteren. Prunea rent richting de bal. Prunea passt de bal in één keer door. Malaspina is nu in balbezit. Malaspina geeft een hoge lob. Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Voisin rent richting de bal. Voisin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - Hajime 2:0

29e minuut.
Żurański geeft de bal voor. Voisin heeft problemen om de bal te vangen. Luntraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin verovert de bal door een tackle van achteren. Voisin haalt uit met een fantastische trap. Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Malaspina passt de bal zonder na te denken. Żurański is nu in balbezit. Żurański geeft een hoge lob. Voisin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - Hajime 3:0

37e minuut.
Luntraru passt de bal in één keer door. Pastor geeft de bal voor. Eminescu is nu in balbezit. Eminescu haalt uit met een fantastische trap. Karahan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - Hajime 3:1

40e minuut.
Karahan speelt de bal door. Sgro kopt de bal weg. Horvath is nu in balbezit. Voisin rent richting de bal. Voisin schiet op doel. Câţanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacic club 31%, Hajime 69%.
dacic club - Hajime 3:1

48e minuut.
Ruhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański rent richting de bal. Żurański geeft een lange en hoge pass. Voisin krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Prunea passt de bal in één keer door. Malaspina geeft een lange en hoge pass. Ruhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhi draait met de bal, schiet en ... Câţanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Voisin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Brescan met een sublieme pass. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor speelt de bal door. Eminescu is nu in balbezit. Eminescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Karahan met een sublieme pass. Voisin controleert de bal met de borst. Voisin passt de bal zonder na te denken. De Groen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Groen geeft de bal voor. Câţanu bokst de bal weg. Ruhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhi schiet op doel. Câţanu bokst de bal weg.

63e minuut.
Brescan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ştefănuţ komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Żurański probeert naar een medespeler te passen. Sgro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgro speelt de bal door. Ruhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Malaspina rent richting de bal. Malaspina passt de bal met de wreef. Żurański geeft een hoge lob. Voisin maakt een snoekduik en kopt de bal. Câţanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - Hajime 4:1

72e minuut.
Ruhi rent richting de bal. Ruhi probeert naar een medespeler te passen. Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański geeft de bal voor. Voisin springt en kopt de bal. Paal!

74e minuut.
De Groen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Groen passt de bal in één keer door. Sgro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgro geeft de bal voor. Klungelig pakt Prunea de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - Hajime 5:1

76e minuut.
Eminescu rent richting de bal. Melis onderschept slim de pass. Melis geeft de bal voor. Ruhi rent richting de bal. Ruhi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - Hajime 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacic club 23%, Hajime 77%.
dacic club - Hajime 6:1