Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Fulger fc fanu falticeni
next Tactiek atac
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen solid


7e minuut.
Arak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bartík komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Richter passt de bal met de wreef. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak passt de bal met de wreef. Pascalin rent richting de bal. Pascalin draait met de bal, schiet en ... Grecescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Reid probeert naar een medespeler te passen. Daar is Şerb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şerb passt de bal in één keer door. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak schiet op doel. Grecescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mazurczak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - fc fanu falticeni 0:1

16e minuut.
García Delgado is nu in balbezit. Erović onderschept slim de pass. Erović speelt de bal door. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Erović passt de bal met de wreef. Manolov is nu in balbezit. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. Grecescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - fc fanu falticeni 0:2

22e minuut.
Grubač verovert de bal door een tackle van achteren. Grubač probeert naar een medespeler te passen. Şerb speelt de bal door. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pascalin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Erović kopt de bal weg. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Grubač is nu in balbezit. Grubač geeft een hoge lob. Cardozo kopt de bal weg. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... Grecescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Vrabie heeft problemen om de bal te vangen. Vrabie met een sublieme pass. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cardozo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lerinc geeft een lange en hoge pass. Vrabie controleert de bal met de borst. Vrabie geeft een lange en hoge pass. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak schiet op doel. Grecescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Fulger 66%, fc fanu falticeni 34%.
F.C.Fulger - fc fanu falticeni 0:2

48e minuut.
Şerb verovert de bal door een tackle van achteren. Şerb probeert naar een medespeler te passen. Manolov onderschept slim de pass. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... Grecescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Quennoz speelt de bal door. Vrabie is nu in balbezit. Vrabie passt de bal met de wreef. Milanés is nu in balbezit. Milanés schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vrabie geeft een hoge lob. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin passt de bal in één keer door. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak schiet op doel. Grecescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Mazurczak is nu in balbezit. Milanés bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov begaat een overtreding. Manolov krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Klungelig pakt Erović de bal. Viduka met een sublieme pass. Bartík rent richting de bal. Bartík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Erović passt de bal zonder na te denken. Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak schiet op doel. Grecescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - fc fanu falticeni 0:3

79e minuut.
Richter geeft een hoge lob. Milanés bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanés passt de bal zonder na te denken. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak draait met de bal, schiet en ... Grecescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manolov verovert de bal door een tackle van achteren. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bartík bereikt de bal nog maar net als eerste. Erović verovert de bal door een tackle van achteren. Erović speelt de bal door. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Grubač is nu in balbezit. Viduka verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reid. Viduka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Viduka wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Viduka passt de bal zonder na te denken. Pušin heeft problemen om de bal te vangen. Reid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reid krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Fulger 69%, fc fanu falticeni 31%.
F.C.Fulger - fc fanu falticeni 0:3