Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Machine Hajime
Tamado Tactiek 2.2.1.4
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
1 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
49.5 gemiddelde waardering 54.1
adequate Schieten very good
solid Passen very good
good Verdedigen very good


15e minuut.
Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gracia Julián. Pastor moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pastor kan niet meer verder spelen. Brescan komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Horda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dănceanu komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Luntraru met een snelle inworp. Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ geeft een hoge lob. Deodoro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Machine - Hajime 0:1

35e minuut.
Escauriza verovert de bal door een tackle van achteren. Escauriza geeft de bal voor. Brescan speelt de bal door. Stolojan rent richting de bal. Stolojan haalt uit met een fantastische trap. Mata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Machine 40%, Hajime 60%.
Green Machine - Hajime 0:1

53e minuut.
Ştefănuţ passt de bal met de wreef. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan passt de bal zonder na te denken. Deodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Deodoro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Machine - Hajime 0:2

58e minuut.
van der Pol verovert de bal door een tackle van achteren. Luntraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Luntraru met een sublieme pass. Deodoro is nu in balbezit. Deodoro draait met de bal, schiet en ... Mata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Machine 39%, Hajime 61%.
Green Machine - Hajime 0:2