Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter M-Ciuc fc fanu falticeni
xander1 Tactiek atac
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 50.3
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


18e minuut.
Nema geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avile zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krauledat rent richting de bal. Krauledat schiet op doel. Martín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Avile met een sublieme pass. Erović is nu in balbezit. Erović passt de bal zonder na te denken. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cologno geeft de bal voor. Quennoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quennoz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Quennoz kan niet meer verder spelen. Oberlan komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Inworp. Pernas Tortas komt het veld opgelopen. Sepici komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter M-Ciuc 72%, fc fanu falticeni 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter M-Ciuc - fc fanu falticeni 0:0

46e minuut.
Erović passt de bal zonder na te denken. Mouret bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pernas Tortas zijn tegenspeler op de grond. Pernas Tortas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

50e minuut.
Milanés passt de bal zonder na te denken. Mouret bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duchewicz krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Nema rent richting de bal. Nema geeft de bal voor. Pătra controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Brusselers maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mouret rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - fc fanu falticeni 0:1

61e minuut.
Avile passt de bal met de wreef. Milanés bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanés passt de bal met de wreef. Mouret is nu in balbezit. Mouret draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Turgayer kopt de bal weg. Avile bereikt de bal nog maar net als eerste. Avile passt de bal zonder na te denken. Krauledat is nu in balbezit. Krauledat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Duchewicz is nu in balbezit. Mouret onderschept slim de pass. Mouret probeert naar een medespeler te passen. Mazurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Milanés met een sublieme pass. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak passt de bal met de wreef. Krauledat bereikt de bal nog maar net als eerste. Krauledat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter M-Ciuc 72%, fc fanu falticeni 28%.
Inter M-Ciuc - fc fanu falticeni 0:1