Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Fulger dinamoflorin
next Tactiek 442din
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 47.6
adequate Schieten outstanding
weak Passen solid
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Nappa is nu in balbezit. Nappa geeft de bal voor. Ciuchină kopt de bal weg. Arado rent richting de bal. Arado geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Bandres is nu in balbezit. Bandres passt de bal in één keer door. Arechavaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Roncaioli probeert naar een medespeler te passen. Ivens heeft problemen om de bal te vangen. Şelaru rent richting de bal. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok onderschept slim de pass. Krzyżok speelt de bal door. Ivens is nu in balbezit. Ivens haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Arechavaleta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viduka rent richting de bal. Roncaioli verovert de bal door een tackle van achteren. Roncaioli geeft de bal voor. Ivens krijgt zijn hoofd ertegen. Grecescu bokst de bal weg.

26e minuut.
Roncaioli met een sublieme pass. Krzyżok rent richting de bal. Cardozo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krzyżok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ivens neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Grecescu bokst de bal weg. Ivens is nu in balbezit. Ivens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - dinamoflorin 0:1

28e minuut.
Roncaioli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bercea geeft een hoge lob. Ivens rent richting de bal. Ivens draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Bandres passt de bal met de wreef. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină passt de bal zonder na te denken. Ivens rent richting de bal. Ivens haalt uit met een fantastische trap. Grecescu bokst de bal weg.

33e minuut.
Bercea onderschept slim de pass. Bercea passt de bal in één keer door. Ivens rent richting de bal. Ivens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pušin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercea verovert de bal door een tackle van achteren. Bercea met een sublieme pass. Ivens is nu in balbezit. Ivens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Fulger 67%, dinamoflorin 33%.
F.C.Fulger - dinamoflorin 0:1

58e minuut.
Arechavaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arechavaleta passt de bal zonder na te denken. Krzyżok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok schiet op doel. Grecescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - dinamoflorin 0:2

64e minuut.
Arechavaleta speelt de bal door. Ivens is nu in balbezit. Lerinc is nu in balbezit. Ivens onderschept slim de pass. Ivens haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Nowak kopt de bal weg. Klungelig pakt Roncaioli de bal. Roncaioli passt de bal met de wreef. Krzyżok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - dinamoflorin 0:3

75e minuut.
Roncaioli speelt de bal door. Ivens is nu in balbezit. Ivens passt de bal zonder na te denken. Krzyżok is nu in balbezit. Krzyżok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - dinamoflorin 0:4

80e minuut.
da Cachaça passt de bal zonder na te denken. Inworp. Nowak met een snelle inworp. Roncaioli geeft een lange en hoge pass. Krzyżok krijgt zijn hoofd ertegen. Grecescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ivens is nu in balbezit. Manolov verovert de bal door een tackle van achteren. Manolov probeert naar een medespeler te passen. Roncaioli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Şelaru met een sublieme pass. Bercea geeft een lange en hoge pass. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens haalt uit met een fantastische trap. Grecescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Fulger - dinamoflorin 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Fulger 63%, dinamoflorin 37%.
F.C.Fulger - dinamoflorin 0:5