Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter M-Ciuc dacic club
xander1 Tactiek Mauru
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 51.4
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen goed
formidabel Verdedigen goed


5e minuut.
Roussey rent richting de bal. Malaspina begaat een overtreding. Roussey raakt geblesseerd tijdens het duel. Baquedano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Rucăreanu de bal. Makuša rent richting de bal. Makuša haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Melis geeft een lange en hoge pass. Taktikos kopt de bal weg. Daar is Anghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jalal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Karahan trapt de bal weg. De Groen kopt de bal weg. Sgro is nu in balbezit. Sgro geeft de bal voor. Butanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Baquedano probeert naar een medespeler te passen. Jalal rent richting de bal. Melis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Melis krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Bogdasz met een sublieme pass. Makuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuša passt de bal zonder na te denken. Jalal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Anghel passt de bal in één keer door. De Groen rent richting de bal. De Groen speelt de bal door. Voisin is nu in balbezit. Voisin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Butanu rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - dacic club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter M-Ciuc 50%, dacic club 50%.
Inter M-Ciuc - dacic club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter M-Ciuc 63%, dacic club 37%.
Inter M-Ciuc - dacic club 0:1