Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc fanu falticeni Hajime
atac Tactiek 2.2.1.4
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
52.3 gemiddelde waardering 55.5
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Escauriza geeft een hoge lob. Inworp. Mouret zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milanés bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Mazurczak onderschept slim de pass. Anh Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Bảo geeft een lange en hoge pass. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan haalt uit met een fantastische trap. Kołacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miele raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Luntraru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc fanu falticeni 44%, Hajime 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc fanu falticeni - Hajime 0:0

55e minuut.
Avile passt de bal met de wreef. Erović is nu in balbezit. Erović geeft de bal voor. Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. Powieczko bokst de bal weg.

58e minuut.
Milanés passt de bal zonder na te denken. Avile is nu in balbezit. Avile met een sublieme pass. Krauledat rent richting de bal. Krauledat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Milanés passt de bal zonder na te denken. Mouret is nu in balbezit. Mouret passt de bal met de wreef. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Horda heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ştefănuţ passt de bal zonder na te denken. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor passt de bal met de wreef. Deodoro is nu in balbezit. Deodoro schiet op doel. Kołacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fanu falticeni - Hajime 0:1

76e minuut.
Deodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brusselers. Deodoro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deodoro komt bij de bal en schiet. Stolojan springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc fanu falticeni 41%, Hajime 59%.
fc fanu falticeni - Hajime 0:1