Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dacic club dinamoflorin
Mauru Tactiek 442din
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten excellent
solid Passen good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Żurański geeft een lange en hoge pass. Radziszewski kopt de bal weg. Malaspina met een sublieme pass. Butanu is nu in balbezit. Butanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kötél is nu in balbezit. Butanu onderschept slim de pass. Voisin rent richting de bal. Voisin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - dinamoflorin 1:0

21e minuut.
Radziszewski kopt de bal weg. Daar is Malaspina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malaspina met een sublieme pass. Butanu rent richting de bal. Butanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Radziszewski onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Groen met de inworp. Sgro is nu in balbezit. Sgro geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Bandres geeft een hoge lob. Inworp. Żurański met de inworp. Sgro rent richting de bal. Sgro geeft een lange en hoge pass. Kalkıt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Voisin krijgt zijn hoofd ertegen. Kalkıt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - dinamoflorin 2:0

25e minuut.
Bandres rent richting de bal. Bandres geeft een lange en hoge pass. Żurański geeft de bal voor. Butanu rent richting de bal. Butanu schiet op doel. Kalkıt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Sgro rent richting de bal. Sgro geeft een hoge lob. Żurański probeert naar een medespeler te passen. Butanu is nu in balbezit. Butanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Doeltrap. Kalkıt met een harde bal richting middenveld. Malaspina kopt de bal weg. Voisin rent richting de bal. Voisin haalt uit met een fantastische trap. Kalkıt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Inworp. Arechavaleta met de inworp. Roncaioli geeft de bal voor. Ivens krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
dacic club - dinamoflorin 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacic club 27%, dinamoflorin 73%.
dacic club - dinamoflorin 2:1

48e minuut.
Bandres verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyżok bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański begaat een overtreding. Żurański krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Żurański verovert de bal door een tackle van achteren. Żurański speelt de bal door. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu draait met de bal, schiet en ... Kötél probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sgro rent richting de bal. Sgro passt de bal in één keer door. De Groen rent richting de bal. De Groen geeft een hoge lob. Voisin maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalkıt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Rucăreanu passt de bal met de wreef. Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański geeft een hoge lob. Voisin rent richting de bal. Voisin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacic club 26%, dinamoflorin 74%.
dacic club - dinamoflorin 2:1